Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Introduktion til virksomheden Danhandel A/S er en mellemstor handelsvirksomhed, som ligger i Danby i Jylland. Danhandel importerer og sælger bl.a. en.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Introduktion til virksomheden Danhandel A/S er en mellemstor handelsvirksomhed, som ligger i Danby i Jylland. Danhandel importerer og sælger bl.a. en."— Præsentationens transcript:

1

2 Introduktion til virksomheden Danhandel A/S er en mellemstor handelsvirksomhed, som ligger i Danby i Jylland. Danhandel importerer og sælger bl.a. en række kosmetik-, personlig pleje- og helseprodukter via telefonsalg og internet direkte til forbrugeren. Danhandel sælger dog også en række produkter inden for samme område til forskellige detailkæder.

3 Casens hovedperson Peter Hansen (PH), der er 33 år, blev for 6 måneder siden ansat i Danhandel som leder af det administrative område, der består af ordremodtagelse, telefonsælgerne, reception og omstilling samt regnskab. PH er uddannet økonom og kom fra et job som kontroller i regnskabsafdelingen i en stor fynsk virksomhed. PHs erfaring med ledelse var ved tiltrædelsen alene den, han havde fået ved at arbejde under sin chef på Fyn.

4


Download ppt "Introduktion til virksomheden Danhandel A/S er en mellemstor handelsvirksomhed, som ligger i Danby i Jylland. Danhandel importerer og sælger bl.a. en."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google