Download præsentationen
Præsentation er lastning. Vent venligst
Offentliggjort afRudolf Nørgaard Redigeret for ca. et år siden
1
Intro til fødevaresatsningen Fødevarerådets møde den 2. november 2009 Lars Haahr Jensen
2
Fødevarer – en strategisk satsning Omfattende forprojekt med inddragelse af aktører og eksperter Fokusering og positionering Fødevareerhvervets udvikling i et langsigtet perspektiv
3
Vision Klog hverdagsmad som sund forretning
4
Strategisk mål Region Midtjylland skal være et førende internationalt innovationsmiljø for klog hverdagsmad
5
Fokus på fødevareerhvervets innovationskompetencer Strategiske principper: Korte afstande Risikovillighed og dynamik Sundhed og bæredygtighed Værdikædefokus Sammenhæng
6
Tre overordnede initiativer Innovation Etablering af et innovationsmiljø for fødevarebranchen – vidensamarbejde, eksperimenter og metodeudvikling Differentiering Produktion og afsætning af nye højkvalitets- og højværdiprodukter – viden og værdikædefokus Kompetence Udvikling af fødevarebranchens innovationskompetencer – rådgivning og kompetenceudvikling
7
Status november 2009 Strategi og handlingsplan 2009-2011: Operatør til rådgivningsindsatsen godkendt af VF: Væksthuset i samarbejde med VIFU Programstart primo 2010 Operatør/konsortium til innovationsmiljø: Igangværende drøftelser med ansøger Behandles af VF i december? Indledende analyse af uddannelsebehov gennemført af COWI i efteråret 2009. Behandles på Fødevarerådets næste møde.
8
Status november 2009 Tilknyttede aktiviteter – eksempler: Regioners fødevarenetværk Fiskeriklynge og kompetencecenter i Thyborøn Smag på Kunsten Fødevaresektorens Innovationsnetværk Madkulturzonen
Lignende præsentationer
© 2024 SlidePlayer.dk Inc.
All rights reserved.