Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Indledning, der munder ud i følgende: ”Dette fører mig frem til min problemstilling: På hvilken måde bliver participation udnyttet på online nyhedsmedier?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Indledning, der munder ud i følgende: ”Dette fører mig frem til min problemstilling: På hvilken måde bliver participation udnyttet på online nyhedsmedier?"— Præsentationens transcript:

1 Indledning, der munder ud i følgende: ”Dette fører mig frem til min problemstilling: På hvilken måde bliver participation udnyttet på online nyhedsmedier? Denne problemstilling kan forstås på to måder – og den vil i opgaven også angribes fra to sider På den ene side … På den anden side …”

2 Problemformulering ”Hvordan og hvorfor har kommunikation betydning i en forandringsproces, hvor en produktionsvirksomhed skal rationaliseres og integreres i en vidensorganisation, og hvordan kan ledelsen anvende kommunikation i denne proces?” Denne undersøgelse falder i to overordnede dele, hvor første del fokuserer på kommunikationens betydning i en bestemt proces, og anden del på ledelsens muligheder for at anvende kommunikation i denne proces. Første del er endvidere delt op i to spørgsmål om henholdsvis hvordan og hvorfor. Det skyldes at vi aldrig kan undersøge, hvorfor noget tager sig ud på en given måde før vi har afdækket, hvordan det tager sig ud. Problemformuleringer er altid formuleret på et for højt abstraktionsniveau til, at vi kan undersøge dem direkte … derfor underspørgsmål

3 Problemformulering medievidenskab Med udgangspunkt i Filmværkstedets KAMIKAZE projekt fra 2010 undersøges der, hvordan den kreative læringsproces scaffolding påvirkede projektet, samt hvilke cross-media concepts, der blev udløst via det færdige produkt


Download ppt "Indledning, der munder ud i følgende: ”Dette fører mig frem til min problemstilling: På hvilken måde bliver participation udnyttet på online nyhedsmedier?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google