Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Tegn et levende billede af organisationen

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Tegn et levende billede af organisationen"— Præsentationens transcript:

1 Tegn et levende billede af organisationen
Egon Sørensen - Skoleleder Uffe Sørensen - Projektleder

2 Hvad er en Webcast? Webcast Lyd- eller videofiler Streames via nettet
Skal ikke downloades Broadcasting vha. streaming teknologi

3 Skolen som evalueringsgenstand
Væk fra den autonome stat der selv bestemte hvad den ville give borgerne. Den responsive stat der legitimere sig ved at tilfredsstille borgerne. Uffe Sørensen – projektleder LærIT.dk – SkoleIntra-træf 2009 – ”Tegn et levende billede af organisationen?”

4 Skolen som evalueringsgenstand
Brugerfokusering: Forældrene shopper rundt i et frit skolevalg. Offentlige tilbud som undervisning vurderes i ”brugertilfredshedens lys.” brugertilfredsheden skal ikke være indikator for den gode undervisning, men imødekommelse i form af forskellige kommunikationsformer er med til at brugerne tilslutter sig skolens profil og måde at gøre tingene på.

5 Luhmanns kommunikationsmodel
Information - valg af information Meddelelse - valg af ytringsform/ -medie Forståelse - Modtageren tolker selv ud fra egen formåen ”Man hører det, man forstår,” sagde Goethe I P3 siger de; ”det man hører, er man selv” (Forståelseskontrol) - foregår løbende hos alle parter i kommunikationen. Kontrollen går ud på, at overbevise sig selv om, at den anden har forstået det, man ønskede vedkommende skulle forstå

6 Skolens succes afhænger ikke af hvad den producere
Skolen som samfundets værdimæssige forpost Skolens succes afhænger ikke af hvad den producere Skolen er flagbærer for samfundets ”hellige” værdier Som genstand for evaluering må skolen opnå identitet og anerkendelse, ikke i gennem hvad den er, men hvad den kan score i forhold til bestemte evalueringskriterier. Kun ved at fremstille sig som evalueringsgenstand på vellykket måde. at skolen har en chance for at optjene anerkendelse eller i et mindste modvirke kritik.


Download ppt "Tegn et levende billede af organisationen"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google