Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

1 Lean i den offentlige sektor Carsten Lindorf. 2 Forudsætninger Scenario 1: Kurset afholdes som en bred orientering om Lean. Scenario 2: Kurset afholdes.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "1 Lean i den offentlige sektor Carsten Lindorf. 2 Forudsætninger Scenario 1: Kurset afholdes som en bred orientering om Lean. Scenario 2: Kurset afholdes."— Præsentationens transcript:

1 1 Lean i den offentlige sektor Carsten Lindorf

2 2 Forudsætninger Scenario 1: Kurset afholdes som en bred orientering om Lean. Scenario 2: Kurset afholdes som introduktion til virksomhedens ambassadører/ildsjæle. Carsten Lindorf

3 3 Målgruppen  - medarbejdere i en offentlig virksomhed, hvor virksomheden har valgt at indføre Lean.  - medarbejdere, som skal agere ambassadører/ildsjæle – ved opstart af lean I virksomheden. (stor fokus på igangsætning af de enkelte Lean-værktøjer) - som et åben kursus, hvor virksomheden ønsker, at medadbejderne får en bred viden om Lean. Carsten Lindorf

4 4 Uddannelsesmål - at bibringe deltageren en bred viden om Lean- filosofi og Lean-værktøjer. - via et virksomhedsspil at få forståelse for Lean- tankegangen - at få kendskab til og få afprøvet det første trin i Leanimplementering - værdistrømsanalysen - at blive trænet i, via en case, at kunne overføre Lean-tankegangen til egen virksomhed. - at få kendskab til de fordele og faldgruber der ved igangsætning af Lean i virksomheden.


Download ppt "1 Lean i den offentlige sektor Carsten Lindorf. 2 Forudsætninger Scenario 1: Kurset afholdes som en bred orientering om Lean. Scenario 2: Kurset afholdes."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google