Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Leonardo Erfa-seminar 13. januar 2010  Samarbejdsaftaler og kvalitetssikring af praktikophold  Bente Skipper,  international koordinator  EUC Nordvestsjælland.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Leonardo Erfa-seminar 13. januar 2010  Samarbejdsaftaler og kvalitetssikring af praktikophold  Bente Skipper,  international koordinator  EUC Nordvestsjælland."— Præsentationens transcript:

1 Leonardo Erfa-seminar 13. januar 2010  Samarbejdsaftaler og kvalitetssikring af praktikophold  Bente Skipper,  international koordinator  EUC Nordvestsjælland  bea@eucnvs.dk bea@eucnvs.dk  direkte tlf. 5945 5678

2 Det er svært at sikre kvaliteten  Stort arbejde at etablere samarbejdet  Man er lykkelig for, at partnerne vil underskrive LOI

3 Det er svært at sikre kvaliteten  En ting er, hvad man skriver, en anden er, hvad man gør …..  Eleven skal være topmotiveret for at forstå, at praktikopholdet er mere end det faglige indhold og den mad, de spiser i løbet af opholdet

4 Det er svært at sikre kvaliteten  Fordelen ved et halvdårligt praktikophold er, at de altid er glade for at komme hjem ….  Eleverne kan ikke formulere, hvad kvalitet i et praktikophold er,  kan vi ???

5 Det er svært at sikre kvaliteten  Forventningerne skal svare til de faktiske forhold, dvs. forberedelsen skal være grundig  ”It’s raining too much in Ireland!”

6 Det er svært at sikre kvaliteten  Hvad forstår I ved kvalitet i et praktikophold ?  Er I parate til at yde det samme ved gensidige mobilitetsprojekter?

7 Det er svært at sikre kvaliteten  Forslag til nytænkning:  Udvikling af 3-ugers moduler på engelsk til en blanding af egne og partnerelever på de forskellige EUD-fag med fast tema, f.eks.

8 Det er svært at sikre kvaliteten  ABS-bremsesystemer (auto)  Glatførekørsel (transport)  Iværksætteri (HG)  Virksomhedskommunikation  ”Supersælger” - forberedelse af en messe  Nethandel  Jobsøgning (alle)

9 Det er svært at sikre kvaliteten  Udvikling af 3-ugers kurser kan være et udviklingsprojekt i sig selv!  Hvem vil være med ?

10


Download ppt "Leonardo Erfa-seminar 13. januar 2010  Samarbejdsaftaler og kvalitetssikring af praktikophold  Bente Skipper,  international koordinator  EUC Nordvestsjælland."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google