Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hjemmeopgave Hvordan vi I positionere KMD? Hvilken positioneringsmetode vil I bruge til at sammenligne KMD og konkurrenterne? Hvad vil jeres råd være til.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hjemmeopgave Hvordan vi I positionere KMD? Hvilken positioneringsmetode vil I bruge til at sammenligne KMD og konkurrenterne? Hvad vil jeres råd være til."— Præsentationens transcript:

1 Hjemmeopgave Hvordan vi I positionere KMD? Hvilken positioneringsmetode vil I bruge til at sammenligne KMD og konkurrenterne? Hvad vil jeres råd være til KMD?

2 Hvordan vi I positionere KMD?

3 Hvilken positioneringsmetode vil I bruge til at sammenligne KMD og konkurrenterne?

4 Hvad vil jeres råd være til KMD? Gøre priser mere gennemskuelige – det ligner pt. tendenser fra monopoltiden. Altså monopollignende tilstande. Forstærke brand og positionere sig I forhold til image. De bør arbejde på image og dette bør have et fokus på kommunikationskanalerne. De bør foretage brugerundersøgelse efter privatiseringen fordi de burder have et klarere billede af hvem deres kunder er. Differentiation Variables Image Symbols – særligt fokus på åbenhed for kunden. Har som vision at tiltrække de bedste medarbejdere. Men er nok sammensat af del ældre medarbejdere og det er ikke dem der er teknologisk hurtigst på marked men, laver solide løsninger. Media – særligt focus på Atmosphere –Events – de deltager allerede I flere sponsorater indenfor sportens verden hvilket plejer indtrykket af, at KMD er samfundsansvarlig, har overskud, samt tager klart værdigbaseret stilling ved det at deres samfundsengagement er centreret omkring sporten og friluftsliv.


Download ppt "Hjemmeopgave Hvordan vi I positionere KMD? Hvilken positioneringsmetode vil I bruge til at sammenligne KMD og konkurrenterne? Hvad vil jeres råd være til."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google