Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: ""— Præsentationens transcript:

13 Fag-evalueringer Efterskolen Østergård

14 Individuel beskrivelse af Sonja Sommers udvik. i Dansk og mat. 1. per

15 Individuel beskrivelse af Sonja Sommers udvik. i Dansk og mat. 1. per

16 Indholdsplan Undervisningens målsætning
Værdigrundlag Indholdsplan Undervisningens målsætning Formålet med undervisningen i dansk og matematik er at fremme elevernes lyst til og bevidsthed om at anvende sproget (det talte, det skrevne, billed- og kropssproget) i samspillet med andre, således at de bliver i stand til at forstå og anvende det i sammenhænge, der vedrører dagligliv og samfundsforhold. Undervisningen skal lede hen mod, at eleverne kender tallenes opbygning, hovedregning, tællematerialer, lommeregner og skriftlige notater

17 Undervisningens indhold
Indholdsplan Undervisningens indhold I samarbejde med den enkelte elev og holdet som helhed udarbejdes og tilrettelægges et undervisningsforløb med fokus på elevernes behov og ønsker. Der arbejdes med forholdet mellem udtryk og indhold, mellem tale og skrift, mellem tekst og billede samt andre udtryksformer med udgangspunkt i Dennis Jürgensens forfatterskab.

18 Indholdsplan Didaktiske overvejelser
Der arbejdes med løsning af praktiske matematiske problemstillinger, administration af lommepenge, købmandskab via skolens Kiosk ved hjælp af de fire regningsarter. Der gøres brug af bærbar’ med CD-ord5 - Skolepakken. Opbygger makkerskaber/parlæsning mv.

19 Mål og forventninger Hvad vil du arbejde videre med i denne værkstedsperiode? Ikke haft boglig på Østergård før, men arbejdet meget med det boglige på sin tidligere skole. Jeg vil meget gerne skrive og læse. Men jeg skal have hjælp. Hvad forventer du at arbejde med i denne periode? Skrivning, stavning – generelt vil jeg gerne arbejde med dansk. Jeg syntes, at jeg er god, men det er også lidt svært…

20 Evalueringen midtvejs i forløbet
Individuel værkstedsevaluering (samtale mellem elev og lærer) Evaluere (bagud) Nyt perspektiv på faget Afsæt til nye mål for faget (fremadrettet)

21 Elevens undervisnings- og arbejdsvaner

22 Elevens evne til at samarbejde og indgår i sociale relationer

23 Elevens forståelse af eget arbejde.

24 Elevens og lærerens forståelse af elevens indsats på værkstedet

25 Sonjas arbejdsønsker fortsat Fremadrettet – nye mål for perioden
Dansk: Skriveøvelser Bedre håndskrivning Får udleveret: Tryllestaven 5-6, Navneord gennemgang af login og hvordan siden bruges, Sonja ønsker selv at printe novelle og spørgsmål ud fra siden samt afprøve kryds & tværs opgaverne. Som selvstændigt skriftligt emne, er Sonja i gang med at skrive en novelle om ”livet i gamle dage”.

26 Lærerens bemærkninger
Sonja’s udfordring vil fortsat bestå i at opnå erkendelse af eget standpunkt. Dette bl.a. ved i samarbejdsmæssige sammenhænge at gøre brug af sine holdkammerater.

27 Spørgsmål???


Download ppt ""

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google