Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Veje(n) ud af krisen G20 landene. Mødtes i november i USA. Næste møde er den 2. april i London, hvor landene skal blive enige om en plan for Finansministrene.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Veje(n) ud af krisen G20 landene. Mødtes i november i USA. Næste møde er den 2. april i London, hvor landene skal blive enige om en plan for Finansministrene."— Præsentationens transcript:

1 Veje(n) ud af krisen G20 landene. Mødtes i november i USA. Næste møde er den 2. april i London, hvor landene skal blive enige om en plan for Finansministrene har netop afholdt et forberedende møde Erklæring herfra findes på Financial Times hjemmeside http://www.ft.com/cms/s/0/3fd02aca-10ba- 11de-994a-0000779fd2ac.html

2 Dagorden for G20 mødet 1 Finansmarkederne skal stabiliseres, så husholdninger og virksomheder kan komme gennem krisen, 2. Det internationale finansielle system skal moderniseres og styrkes, 3. Den globale økonomi skal styres mod en sund vækst..

3 Vigtige emner og potentielle konfliktområder i de internationale aftaler Omfang af finanspolitisk indgreb. USA og England ønsker mere ”turbo” Protektionisme? Pengepolitik og inflation? Styring af de finansielle markeder?

4

5 Dansk vækstpakke Danmark 1,5 mia. til renovering af boliger 2 mia. Fremrykning af kommunale investeringer 0,15 % af BNP SP ordningen. Max likviditetsforøgelse på 25 mia. 1,5% af BNP


Download ppt "Veje(n) ud af krisen G20 landene. Mødtes i november i USA. Næste møde er den 2. april i London, hvor landene skal blive enige om en plan for Finansministrene."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google