Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Dejligt med Super cirkus SOMMER

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Dejligt med Super cirkus SOMMER"— Præsentationens transcript:

1 Dejligt med Super cirkus SOMMER
Der var alle os fra centret – børn, voksne – personaler og personalers børn Så kom sfo’en hver formiddag en formiddag fik vi besøg af en børnehave fra Klitmøller, som kom med godt 20 små børn. Så kom der gæster fra byen Det var rigtigt mange forskellige mennesker som kom og gik, og vi rummede det hele!

2 Træning og forplejning
Det kan øse, det kan pøse det kan regne….. Og storme! Vi flyttede da bare træningen indendørs, mens vi ventede på bedre vejr…. Og allerede ved frokosttid skilte skyerne, og solen tittede frem, så vi kunne spise udenfor

3 Koncentration om stomp
Med Linettes ankomst kom der rytme i cirkus. Det var vanvittigt spændene at få en spand og nogle trommestikker. Det sværeste var ikke at spille…. Det var at lade være, når der ikke skulle trommes!!!! Her var plads til alle, store som små, interessen var STOR og glæden smittende. Linette skrev: Kanongodt projekt, hvor byens børn og centrets børn spillede/arbejde sammen om en cirkusforestilling. I sær smilene har jeg taget med mig. Musik er universelt, så det var ret nemt at have med ikke dansktalende at gøre blandet med dansktalende. For STOMP-delen er det rarest at arbejde med en lukket gruppe. Det er svært at holde koncentrationen og kontinuiteten, hvis der er for stor udskiftning. Man kunne evt have byttet rundt, så gøgl var i teltet og STOMP i musik. Mest af alt fordi jeg skal stå med et færdigt produkt. I en lukket gruppe, ville jeg også kunne have arbejdet mere fokuseret på interaktion mellem byens børn og centrets børn. Generelt var det fedt at lave stomp med børnene og de voksne var utroligt hjælpsomme. Jeg synes STOMP fungerede godt, især under paraderne som opmærksomhedsskabende element.

4 Optræden i indkøbscentret i Hanstholm city
Vi holdt en forrygende parade gennem indkøbscentret i Hanstholm. Festlig og farverig. Cirkusbandet havde taget opstilling på torvet, og her gjorde vi holdt og lavede en lille forestilling. Der samlede sig hurtigt en ring af tilskuere – hanstholmere og turister i en skønsom blanding. Imens der var optræden, for små udklædte udsendinge rundt og uddelte invitationer til cirkusforestillinger såvel med det flyvende kuffertcirkus som til vores store forestilling. Der var store smil alle vegne!

5 Et flyvende kuffertcirkus med indlevende publikum
Det flyvende kuffertcirkus lavede en kanon forestilling! Børnene var begejstrede fra starten. De voksne så til med en anelse skepsis. Jeg sad og holdt øje med nabo-bordet, hvor der sad en gruppe russiske mænd. På manegegulvet var der et jongler nummer med devil-stick, hvor den ene gøgler lod den anden om at gøre arbejdet – mens han bare lod som om han gjorde sin del…. Det gik rent ind – også på russisk…. Snart sad alle og lo som flækkede træsko. Tydeligt at her var en forestilling som på forskellige niveauer ramte forskellige aldersgrupper. SUPER FORESTILLING – ALLE HYGGEDE SIG.

6 Premiere-nerver vil jeg nu klædes ud. Vil jeg nu males. Måske
Premiere-nerver vil jeg nu klædes ud?? Vil jeg nu males??? Måske!!! ER DET KUN FOR PIGER????? Ansigtsmaling og blanke kostumer – fine krinolinestørter i pil. Alle piger var solgt! Der blev klædt om til den store guldmedalje. Drengene var også med. Meeen, nogen løb hjem og kom vaskede tilbage, for det der sminke – det var da kun for piger!!! Det hjalp lidt, da alle mænd lidt efter gik omkring med rødmalede næser! Men selvom vi havde masseproduceret kostumer inden forestillingen, så var der alligevel ikke nok til alle. Heldigvis fik det ikke indflydelse på lysten til at optræde.

7 LOKKE TILSKUERE TIL… Af én eller anden grund kan det være svært at huske, at komme til cirkusforestilling, når man bor på et asylcenter. En flot og larmende parade omkring alle huse , hjælper på hukommelsen! Det er ikke hverdagskost med elefanter i Hanstholm. Disse 2 tiltrak sig stor opmærksomhed! (altså elefanterne )

8 Stylter en kæmpesucces også med stomp…
INTET kunne konkurrere med STYLTERNE. Alle ville være en halv menter højere. Men det var ikke noget problem – så blev det bare en børneforestilling en halv meter over børnehøjde!!! Vi var imponerede det tog ungerne under en halv dag at lære at gå på stylterne – og så løb de rundt på dem, nærmest uden at mærke de havde dem på. Så det var helt naturligt at indøve numre med stylter på. Det gav en ekstra kolorit til stomp-rytmerne at børnene trakterede spandene mens de marcherede rundt på stylter.

9 Opvisning med ringe i alle størrelser… PÅ STYLTER!!!!!
Stylte stilen fortsætter – nu med jonglering med ringe I alle størrelser!!!!!!

10 Stylteballet – og cirkusband
Og hvad siger I så? STYLTEBALLET! Musikken blev varetaget af vores fantastiske CIRKUS-BAND!!!!!

11 Fakir- og klovnenummer
Der bliver stille i teltet! Det kan de da ikke mene??? Vil de lade barnet lægge sig på GLASSKÅR!!!??? Han gør det! Han klarer det! Klapsalverne brager! Hør de klapper…. Det var klovnene – de var sjove, og – cirkustjenerne var næsten lige så sjove – i deres iver for at være til tjeneste faldt de næsten over hinanden.

12 GRAND FINALE


Download ppt "Dejligt med Super cirkus SOMMER"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google