Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

PNG PNG betyder, Portable Network Graphics, og PNG er godt til at behandle billeder, og bliver bedre og bedre jo flere data der kommer ind på billedet,

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "PNG PNG betyder, Portable Network Graphics, og PNG er godt til at behandle billeder, og bliver bedre og bedre jo flere data der kommer ind på billedet,"— Præsentationens transcript:

1 PNG PNG betyder, Portable Network Graphics, og PNG er godt til at behandle billeder, og bliver bedre og bedre jo flere data der kommer ind på billedet, bliver det pænere og mindre grov kantet.

2 JPEG JPEG betyder, Joint Photographic Expert Groups. JPEG er den typiske, fil type til at behandle digital photos i. Når JPEG komprimeres, taber den information i forhold til PNG som beholder informationen.

3 BMP BMP står for BitMap Picture. BitMap Picture, laver et kort over bits, som man brugte engang da man havde meget små skærme med meget lav oplysning og farve dybde. Fx en farve dybde på 2, en skærm størelse på 15” og en skærmopløsning på 640x480.

4 XCF XCF, er det normale filformat til programmet GIMP som er et biled behandlings program.


Download ppt "PNG PNG betyder, Portable Network Graphics, og PNG er godt til at behandle billeder, og bliver bedre og bedre jo flere data der kommer ind på billedet,"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google