Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Økonomiske kompetencer

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Økonomiske kompetencer"— Præsentationens transcript:

1 Økonomiske kompetencer

2 At tænke økonomisk Handler om at kunne skelne mellem hvilke spørgsmål, der er væsentlige for økonomi og hvilke, der ikke er, samt at vide, hvornår de skal bringes i spil.

3 At finde udfordringer Handler om at kunne identificere og formulere økonomiske udfordringer, dels at kunne løse sådanne udfordringer. Det kan dreje sig både om handlingsalternativer af mere teoretisk art og alternativer rettet mod at opridse og prioritere hvilke handlingsalternativer, der foreligger.

4 At argumentere Handler om at kunne følge og bedømme et økonomisk ræsonnement, herunder at kunne vurdere sammenhængen af en række økonomiske forhold. Endvidere består kompetencen i at kunne gennemføre et økonomisk ræsonnement.

5 At arbejde med data Handler om at kunne indsamle, udvælge og bearbejde relevant datamateriale, dels at kunne vurdere troværdigheden af data og deres relevans i en given sammenhæng.

6 At arbejde med modeller
Handler om at kunne anvende økonomiske modeller og forklare modellens forudsætninger og egenskaber.

7 At kommunikere Handler om at sætte sig ind i at fortolke andres økonomiske udsagn og tekster, dels at kunne udtrykke sig på forskellige måder om økonomiske forhold.


Download ppt "Økonomiske kompetencer"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google