Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Mellem forandringer og trægheder - hvor er daginstitutionen på vej hen? Peter Østergaard Andersen 28. Februar 2014.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Mellem forandringer og trægheder - hvor er daginstitutionen på vej hen? Peter Østergaard Andersen 28. Februar 2014."— Præsentationens transcript:

1 Mellem forandringer og trægheder - hvor er daginstitutionen på vej hen? Peter Østergaard Andersen 28. Februar 2014

2 Oversigt Kommentarer til bogen Pædagogen som vidensarbejder De vidensproducerende institutioner Ny pædagoguddannelse

3 Kommentarer til bogen En slags sammenfatning af det væsentlige Håndteringer af ’det teoretiske’ Struktureringen ud fra niveauerne makro, meso og mikro

4 Pædagogen som vidensarbejder Må kunne reflektere over hvad det er for en viden de inddrager – af betydning for arbejdet – der kommer til udtryk i samhandling direkte med børn og sprogligt ifht. børn, kolleger, forældre, myndigheder m.v. Om at komme ud over polariseringer mellem standarder og det erfaringsbaserede.. (uddybet i ’Peter Østergaard Andersen: Pædagogiske læreplaner, dokumentation og evaluering’, kap. 10)

5 De vidensproducerende institutioner Vidensproduktion, -cirkulation og –forbrug Forskellige slags vidensproduktion (uddybet i ’Peter Østergaard Andersen: Pædagogikken i evalueringssamfundet, kap. 8) Vidensproducenter og –forbrugeres positioner, kritik og refleksion over interesser og grundlag

6 Ny pædagoguddannelse Kompetencer Viden og færdigheder Refleksioner? Specialisering En større fordybelse og/eller?


Download ppt "Mellem forandringer og trægheder - hvor er daginstitutionen på vej hen? Peter Østergaard Andersen 28. Februar 2014."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google