Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

The Love Shop Lawton/Webb 2003 Vores oplæg er delt i form og indhold, vel vidende om, at disse er gensidigt afhængige af hinanden – og derfor vil vi til.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "The Love Shop Lawton/Webb 2003 Vores oplæg er delt i form og indhold, vel vidende om, at disse er gensidigt afhængige af hinanden – og derfor vil vi til."— Præsentationens transcript:

1 The Love Shop Lawton/Webb 2003 Vores oplæg er delt i form og indhold, vel vidende om, at disse er gensidigt afhængige af hinanden – og derfor vil vi til tider komme til at lappe ind over hinanden. Dog vil form-oplægget være strengt på papiret der er afleveret, hvor indholdsoplægget ikke alene vil være reflekterende på - men også perspektiverende af - hvad vi kunne have gjort. Introduktion til Presentation [presentation]

2 The Love Shop Lawton/Webb 2003 Abstract I. Introduction: The Modern Script for the Act of Dating II. Concept: Curtains Up on Acts I-IV III. Concept Development: Behind the Scene IV: Discussion: Space for Review V. Concluding Remarks: The Curtain Falls VI. References Form [form]

3 The Love Shop Lawton/Webb 2003 Abstract [form] …. ville i mere læsevenlig form se sådan ud (løst oversat): Dating er fuld af drama, som altid, men forbruger elementet som har infilteret hvordan vi ser os selv og andre er forstørret i den morderne form for dating miljø, kendt som virtualitet. Med paperet præsenterer vi et koncept som er vores kommentar på moderne dating praktisser der har rødder i media og teknologi, der er udviklet gennem teoretisk indsigt og forslået implementering. I konceptudviklingsprocessen bruger vi en bi-parallell metaforisk struktur, af forklaringsorsager.

4 The Love Shop Lawton/Webb 2003 I. Introduction: The Modern Script for the Act of Dating-Visual [form] Abstract Analogi Indledning De Fire Akter TeoriReveiw konklusion Litteratur

5 The Love Shop Lawton/Webb 2003 I. Introduction: The Modern Script for the Act of Dating-Analogi [form] Analogi: Diskontinuert analogi: a : b :: c : d Kontinuert analogi: a : b :: b : c Fortællingen (med den efterfølgende afklaring) forholder sig til teorien, teorien forholder sig til konceptet.

6 The Love Shop Lawton/Webb 2003 II. Concept: Curtains Up on Acts I-IV [form] Formen af De Fire Akter fortæller os: At der er fire faser i udrulningen af konceptet At det er en form for forestilling (event) At det er tidsbegrænset Indholdet og formen af de fire akter opstår som følge af analogien: Analogien fortæller os at man som dater kan spille roller i det virtuelle miljø, og akterne sætter scenen og ’overdriver’ det teatralske element. Analogien fortæller os at man kan markedsføre sig i miljøet, og butikken giver konkret mulighed for dette og overdriver markedsføringen ved at trække stærkt på shopping-metaforen – samtidig med at den konkrete ’virkelige’ butik, hvor man kan kontakte virkelige, men ’virtuelle’ datere, understreger hvor let vi begår os i miljøer på forskellige niveauer – og hvor i høj grad søgen af partner gennem bladren gennem profiler, minder om shopping.

7 The Love Shop Lawton/Webb 2003 III. Concept Development: Behind the Scene [form] Tre former for begrundelse eller slutning: Deduktiv-logiske som er tautologiske, begrebs-analytiske Induktiv-empiriske som er sandsynlige, statistiske og syntetiske Abduktiv-problematiske som er intuitive og hypotetiske

8 The Love Shop Lawton/Webb 2003 IV: Discussion: Space for Review [form] Genoptager tråden fra Introduktionen og De Fire Akter og stiller spørgsmålet om et produkt som vores skal evalueres på dette punkt i processen.

9 The Love Shop Lawton/Webb 2003 V. Concluding Remarks: The Curtain Falls [form] Vi har to ting på færde i paperet: Et koncept som vi har udviklet på grundlag af en hypotese, og underbygget med teori. Et interaktionsdesign af vores koncept (som vi desværre ikke underbygger teoretisk). Vi konkluderer på: Elementer af vores interaktionsdesign, som vi ikke har behandlet teoretisk i paperet.


Download ppt "The Love Shop Lawton/Webb 2003 Vores oplæg er delt i form og indhold, vel vidende om, at disse er gensidigt afhængige af hinanden – og derfor vil vi til."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google