Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Tekst starter uden punktopstilling For at få punktopstilling på teksten (flere niveauer findes), brug >Forøg listeniveau- knappen i Topmenuen For at få.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Tekst starter uden punktopstilling For at få punktopstilling på teksten (flere niveauer findes), brug >Forøg listeniveau- knappen i Topmenuen For at få."— Præsentationens transcript:

1 Tekst starter uden punktopstilling For at få punktopstilling på teksten (flere niveauer findes), brug >Forøg listeniveau- knappen i Topmenuen For at få venstrestillet tekst uden punktopstilling, brug >Formindsk listeniveau- knappen i Topmenuen SIDE 1 Parallelhandel Krav til annoncering

2 Tekst starter uden punktopstilling For at få punktopstilling på teksten (flere niveauer findes), brug >Forøg listeniveau- knappen i Topmenuen For at få venstrestillet tekst uden punktopstilling, brug >Formindsk listeniveau- knappen i Topmenuen SIDE 2 Ændring af den nationale godkendelsesordning Gebyrer og afgifter Overgangsbestemmelser mellem biociddirektivet og biocidforordningen

3 Tekst starter uden punktopstilling For at få punktopstilling på teksten (flere niveauer findes), brug >Forøg listeniveau- knappen i Topmenuen For at få venstrestillet tekst uden punktopstilling, brug >Formindsk listeniveau- knappen i Topmenuen SIDE 3 Parallelhandel, dvs. import over landegrænser, art. 53  Der kan søges om tilladelse til parallelhandel af et biocidmiddel, der allerede er godkendt i en anden medlemsstat, og som er identisk med et biocidmiddel, der allerede er godkendt i DK (= ”referenceproduktet).

4 Tekst starter uden punktopstilling For at få punktopstilling på teksten (flere niveauer findes), brug >Forøg listeniveau- knappen i Topmenuen For at få venstrestillet tekst uden punktopstilling, brug >Formindsk listeniveau- knappen i Topmenuen SIDE 4 ”Identiske biocidmidler” er: fremstillet af samme virksomhed, en dattervirksomhed eller på licens, identiske i specifikation og indhold fsva. aktivstoffer og formuleringstype, ens mht. de tilstedeværende ikke-aktivstoffer, og er enten ens eller tilsvarende mht. emballagens størrelse, materiale eller form fsva. den potentielle negative indvirkning på produktets sikkerhed for menneskers og dyrs sundhed eller miljøet.

5 Tekst starter uden punktopstilling For at få punktopstilling på teksten (flere niveauer findes), brug >Forøg listeniveau- knappen i Topmenuen For at få venstrestillet tekst uden punktopstilling, brug >Formindsk listeniveau- knappen i Topmenuen SIDE 5 Annoncering, art. 72 CLP-forordningen fra den 1. juni 2015 Derudover biocidforordningens art. 72 Annoncering må f.eks. ikke indeholde ord som: Uskadelig Naturlig, og Miljøvenlig

6 Tekst starter uden punktopstilling For at få punktopstilling på teksten (flere niveauer findes), brug >Forøg listeniveau- knappen i Topmenuen For at få venstrestillet tekst uden punktopstilling, brug >Formindsk listeniveau- knappen i Topmenuen SIDE 6 Ændring af den nationale godkendelsesordning  Ændring af kemikalieloven vedtaget den 12. marts 2013.  Indføre databeskyttelseskrav  Biocidmidler, som ikke er dækket af forordningens regulering  Den nærmere regulering af den nationale godkendelsesordning vil ske ved en ændring af bl.a. bekæmpelsesmiddelbekendtgørelsen.

7 Tekst starter uden punktopstilling For at få punktopstilling på teksten (flere niveauer findes), brug >Forøg listeniveau- knappen i Topmenuen For at få venstrestillet tekst uden punktopstilling, brug >Formindsk listeniveau- knappen i Topmenuen SIDE 7 Gebyrer og afgifter, art. 80  Ansøgningsgebyrer + årlige gebyrer + afgifter til ECHA.  Ansøgningsgebyrer mv. til MST.  Afgifter til SKAT.

8 Tekst starter uden punktopstilling For at få punktopstilling på teksten (flere niveauer findes), brug >Forøg listeniveau- knappen i Topmenuen For at få venstrestillet tekst uden punktopstilling, brug >Formindsk listeniveau- knappen i Topmenuen SIDE 8 Overgangsbestemmelser, art. 90-93 Overgangsbestemmelser for ansøgninger om godkendelse af biocidmidler indgivet iht. biociddirektivet. Ansøgninger, der indgives iht. biociddirektivet, og som ikke er afsluttet pr. 1/9-13, vurderes som hovedregel iom. biocidforordningen.

9 Tekst starter uden punktopstilling For at få punktopstilling på teksten (flere niveauer findes), brug >Forøg listeniveau- knappen i Topmenuen For at få venstrestillet tekst uden punktopstilling, brug >Formindsk listeniveau- knappen i Topmenuen SIDE 9 Overgangsbestemmelser for biocidmidler, der ikke er omfattet af biociddirektivet, men af biocidforordningen. Biocidmidler, der ikke er omfattet af biociddirektivet, men af biocidforordningen, og som er på markedet den 1/9-13, skal søges godkendt senest den 1/9-17. Bliver biocidmidlet ikke godkendt, bliver det ulovligt.


Download ppt "Tekst starter uden punktopstilling For at få punktopstilling på teksten (flere niveauer findes), brug >Forøg listeniveau- knappen i Topmenuen For at få."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google