Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Carl-Johan Dalgaard (www.econ.ku.dk/dalgaard)

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Carl-Johan Dalgaard (www.econ.ku.dk/dalgaard)"— Præsentationens transcript:

1 Carl-Johan Dalgaard (www.econ.ku.dk/dalgaard)
BA projekt: Makro Carl-Johan Dalgaard (

2 Hvad er formålet? Vise at I har lært noget de første 3 år. Lære at definere og strukturere et indlæringsforløb. (Nyttigt at kunne i forb. øvelser på afsl. del, i forb. m. hovedopgaven, endelig beskæftigelse) Lære at præsentere jeres viden på klar forståelig vis: såvel på skrift som i tale (eksaminationen)

3 Hvad skal jeg skrive om? En god makro opgave starter med et godt økonomisk spørgsmål Emnet er også karakteriseret ved: Der er teoretisk (teknisk) ”enkle” artikler at tage udgangspunkt i … teknisk svære artikler må kun inddrages perspektiverende og i verbal form!! Der er empiri der kan kaste lys over teorien…dvs. be- eller afkræfte den, eller give den kvantitativt indhold.

4 Eksempler:

5 Den gode besvarelse: Behandler en velmotiveret problemstilling
Indeholder teknik (max.) på niveau med grundfag makro Demonstrer teoriens anvendelighed Påpeger styrker og svagheder (ved brug af empirisk materiale) Indeholder relevant litteratur, indsamlet på egen hånd Udviser overblik over litteraturen … for at nå hertil: Brug vejlederen!!

6 Den rigtigt dårlige besvarelse:
Har selv bidraget med teori Ligner blækregning Ingen motivation, intuition, eller empirisk overvejelser God arbejdslyst!


Download ppt "Carl-Johan Dalgaard (www.econ.ku.dk/dalgaard)"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google