Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Bornholms Idrætsområder CAMPUS ”Fremtidens drift af idrætsanlæg” Ledernetværk Mandag, den 19. november 2012 Vingsted.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Bornholms Idrætsområder CAMPUS ”Fremtidens drift af idrætsanlæg” Ledernetværk Mandag, den 19. november 2012 Vingsted."— Præsentationens transcript:

1 Bornholms Idrætsområder CAMPUS ”Fremtidens drift af idrætsanlæg” Ledernetværk Mandag, den 19. november 2012 Vingsted

2 Bornholms Idrætsområder Ledelse er en svær og livslang proces. Når man erkender det, og der samtidig er en åbenhed og tillid, har man også mulighed for at reflektere og udvikle sig rent fagligt. Hvis man går og tror, at man er verdensmester i ledelse, så har man et problem.

3 Bornholms Idrætsområder For at et netværk skal være velfungerende skal det være selvforvaltende. Denne selvforvaltning bygges op omkring de ”Fire-F’er:  Frirum  Fleksibilitet  Forpligtelse  Feedback

4 Bornholms Idrætsområder Forhold der er vigtige, når et netværk skal sammensættes:  Ensartethed – Homogenitet og gensidig tillid  Størrelse – Der skal være plads til alle  Personkonflikter – Ingen loyalitetshensyn eller interessekonflikter  Frivillighed – Kan påvirke motivationen  Åbenhed – Vær opmærksom på evt. konflikter

5 Bornholms Idrætsområder Ledernetværk er en ”billig foranstaltning” med stor effekt, og jeg kan anbefale at tilbuddet stilles til rådighed for ledere på alle niveauer, idet alle har brug for en ramme, der gør det muligt at forholde sig til sig selv og sin ledelsesudøvelse.


Download ppt "Bornholms Idrætsområder CAMPUS ”Fremtidens drift af idrætsanlæg” Ledernetværk Mandag, den 19. november 2012 Vingsted."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google