Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Markedsføring Markedsføring i USA Fast Food restauranter

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Markedsføring Markedsføring i USA Fast Food restauranter"— Præsentationens transcript:

1 Markedsføring Markedsføring i USA Fast Food restauranter
2010, McDonald's Markedsføring 1983, McDonald's Markedsføring i USA Fast Food restauranter Mc Donalds/Burger King Happy meals Legerummet Star Bucks

2 Markedsføring 1990’erne, USA
2000, USA

3 Markedsføring Få fat på de sunde kæder!! Sandwich Sunset Boulevard?
Opfostre børnene til det sunde valg.

4 Markedsføring FACTS - I USA vil fedmen stige så meget, at 86 % af alle voksne være overvægtige, eller fede i udgangen af 2030, hvis der ikke bliver gjort noget ved det. - McDonald’s har i mange år været den kæde, der har haft flest restauranter i hele USA. Men nu har Subway overgået dem på verdensplan, med butikker. Denne fakta er taget fra 2010.  ​- Subway åbner i øjeblikket 40 butikker om ugen. ​- Nogle af de overvægtige folk tjener ikke særlig mange penge og de er nød til at sparer penge og derfor vælger de det billigste alternativ = fastfood. ​- Der er faktisk en del af alle de fede amerikanere der spiser fastfood, de kan faktisk ikke lide det. De spiser det kun fordi det er billigt.  ​- Mange af dem der har overvægtige børn, har ikke råd til at få hjælp af en diætist, så deres børn kan tabe sig.  Konklusion: Problemstillingen er priserne!

5 Homeparties udbredt i USA med mange ting!
Markedsføring Hvordan fanger vi de amerikanske mødre? Home parties i mødregrupper Lige som Tupperware Fremvise LEGO Mulighed for at børnene kan lege med det Homeparties udbredt i USA med mange ting!

6 Markedsføring EVENTS Events i forskellige byer i hele DK for at markedsføre sig selv… leg fremvisning af nyheder konkurrencer (store/små, med forældre/ikke forældre) Med præmier!

7 Markedsføring Bruge det til udendørs legepladser


Download ppt "Markedsføring Markedsføring i USA Fast Food restauranter"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google