Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Analyse af N.Kjær Bilcenter a/s

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Analyse af N.Kjær Bilcenter a/s"— Præsentationens transcript:

1 Analyse af N.Kjær Bilcenter a/s
Af Camilla M, Laila, Andreas og Kim S.

2 Kompetence Sikker Konsekvent Klar
De bruger meget talesprog i deres præsentation. Deres trofæer er åbenlyst fremvist som nr. 1. i kundebetjæning. Konsekvent Der er lige på og konsekvente mht. til deres kompetencer. Klar Hvad angår biler virker firmaet ganske kompetent, men opsætningen af websiden slører budskabet.

3 Karakter Åben Ærlig Velvillig Medmenneskelig Beskeden Humoristisk
De fortæller åbent om firmaet, dens historie, dens ansatte og muligheder. Ærlig Deres forsøg på ærlighed har modsat effekt. Velvillig De har det ”Ja, så klarer vi også det!” udtryk, men fordi de mener de skal udtrykke det, virker det falskt. Medmenneskelig Der er fx kortere ventetid, og kunden skel føle sig tilpas og velkommen, (hjemlig hygge). Beskeden Intet… ingen form for beskedenhed! Humoristisk Ja, men der er ingen sammenhæng i deres jokes.

4 Tilstedeværelse Engageret Ægte Nærværende Levende
De er meget engageret i butikken, men ikke i selve siden fordi de ikke har kompetencerne i web-kommunikation og lign. Ægte Det bliver ikke en troværdig rolle firmaet spiller, da deres overdrivelse skaber en form for uægthed hele siden igennem. Nærværende Ja, der er tilstede i form af billeder og talesprog. Levende Det er levende og forståeligt nok, men ikke særligt fængende.

5 Eksempler:

6 Eksempler: ”Har du en revnet kofanger, instrumentpanel med ridser, frontrude med stenslag eller skulle der være et mærke eller revne i dit stofsæde, ja det kan vi også hjælpe med.” ”På malerværkstedet er der altid held i sprøjten. Så hvis din vogn har fået et ridse eller skramme, er det naturligvis en farve vi kan ramme. Vi benytter vandbaserede lakker og sørger for at din vogn har samme farve efter dit besøg hos os. Skal du have renoveret dit køkken kan vi også male både låger og døre”

7 Konklusion: Der er ingen tvivl om at deres hjemmeside vidner om arrangement og lyst til at drive forretning. De vægter god kundeservice og veluddannede personale højt, men sprogbruget kommer til at virke overdrevet. Dette får deres troværdighed til at lide et knæk.


Download ppt "Analyse af N.Kjær Bilcenter a/s"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google