Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

En patient kommer ind på klinikken, hun har i gennem længere tid, haft nogle problemer med nakken. Der har været meget travlt på kontoret, så hun har ikke.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "En patient kommer ind på klinikken, hun har i gennem længere tid, haft nogle problemer med nakken. Der har været meget travlt på kontoret, så hun har ikke."— Præsentationens transcript:

1 En patient kommer ind på klinikken, hun har i gennem længere tid, haft nogle problemer med nakken. Der har været meget travlt på kontoret, så hun har ikke haft tid, til at gøre noget ved det. Det trækker ned mellem skulder bladene, af og til er det som nogen, stikker hende med en nål, foran i brystet, når hun sidder på kontoret har hun lagt mærke til, at hun sidder og trækker og trækker skuldrene op til ørene, og det begynder at gøre lidt ondt på ydersiden af skulderen, lidt op ad formiddagen begynder det at gøre rigtigt ondt i albuen, og det trækker ned i underarmen, smerterne går helt ned på tommelfingeren, og sidst på dagen kan hun næsten ikke bevæge hånden, men nu kan hun ikke holde det ud mere, hovedpinen kan ikke længere holdes nede med piller.

2 En patient kommer ind på klinikken, hun har i gennem længere tid, haft nogle problemer med nakken. Der har været meget travlt på kontoret, så hun har ikke haft tid, til at gøre noget ved det. Det trækker ned mellem skulder bladene, af og til er det som nogen, stikker hende med en nål, foran i brystet, når hun sidder på kontoret har hun lagt mærke til, at hun sidder og trækker og trækker skuldrene op til ørene, og det begynder at gøre lidt ondt på ydersiden af skulderen, lidt op ad formiddagen begynder det at gøre rigtigt ondt i albuen, og det trækker ned i underarmen, smerterne går helt ned på tommelfingeren, og sidst på dagen kan hun næsten ikke bevæge hånden, men nu kan hun ikke holde det ud mere, hovedpinen kan ikke længere holdes nede med piller.

3 Anamnese Inspektion Foramen kompressions test Bevægelighed BTS FBT Gillet 5 punkt’s pal test Palpation Skuffe test Sulcus test Apprehension test Load & shift test Scapulohumeral rytme Supraspinatus test Droparms test Impingement 123 speed test Test SC Test AC Yergason test Muskel test Gates test Valgus/varus test De 4 muskel test Tinel’s test Sensibilitets test Phalen’s test Allan’s test Pinch test Finkelstein’s test Flaske test

4 Facetleds syndrom Hypertonus trapezius Hypertonus supraspinatus Rotator cuff tendinit Lateral epicondylit De Quervain’s syndrom SYMPTOM KOMPLEKS MUSEARM


Download ppt "En patient kommer ind på klinikken, hun har i gennem længere tid, haft nogle problemer med nakken. Der har været meget travlt på kontoret, så hun har ikke."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google