Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Klubben er for børn og unge fra 4.Kl - 18 år

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Klubben er for børn og unge fra 4.Kl - 18 år"— Præsentationens transcript:

1 Klubben er for børn og unge fra 4.Kl - 18 år
Fritids-& ungdomsklubben Kolle Skolebakken 21 2830 Virum Klubben er for børn og unge fra 4.Kl - 18 år

2 Ledelsen. 1. maj 2008 Leder : Bjarne Reimer Hansen
Souschef : Charlotte Wallstrøm

3 Personale. Klubassistent: Ansat
Stine Worsøe Ansat november Uddannet Pædagog 2004 Tony Lauge Ansat maj 2007 Uddannet Pædagog 2007 Kirsten Kruse Ansat juli 2001 Uddannet Klubpædagog 2001 Klubassistent:er Gorm Pedersen Ansat august 2004 Uddannet Klubpædagog 2002 Helle N. Thomsen Ansat august 2004 Uddannet Pædagog 2002 Louise S. Andersen Ansat februar 2007 Uddannet lærer 2002 Klubmedarbejder: Kasper Abrahamsen Ansat august 2007 Stud. CBS Lasse Nielsen Ansat september 2207 Lærerstud. Klubassistent: Uddannet pædagog /klubpædagog Klubmedarbejder: Anden fagligbaggrund eller ikke uddannet

4 Kolle facts Åbnings tider: FK Alle skoledage: 12.00-17.00(16.00)
Ferie / fridage: (16.00) UK Tirsd.-onsd.-torsd: Normering: FK – medlemmer UK – medlemmer Fremmødefrekvens: ca. 68%

5 Hvornår er klubben lukket ?
Ud over almene søgne/hellig dage Mellem Jul og Nytår Fredag efter kristi himmelfart Grundlovsdag Klubbernes årlige temadag

6 Målsætning At skabe et udviklende og interessant fritids- og ungdomstilbud for målgruppen fra 4.kl til 18 år i Virum . Det vil vi sikre ved løbende at tilpasse Fritids- og ungdomsklubben Kolles målsætnings-barometer og relationerne til lokalområdet.

7 Et barometer måler højtryk og lavtryk.
Klubben er påvirket af ” trykket” (stemning, aktivitetsniveau, etc.…) om det er højt eller lavt, hvorfor barometeret jævnligt bliver brugt som stikord for at give et fingerpeg om, hvilke indsatsområder vi skal sætte fokus på. Nærvær: Voksenaktivitet, skaber børneaktivitet Engagement: Tanker er toldfri - Kort afstand mellem tanke og handling Kan det gøres, skal det prøves ”Jeg kan” oplevelse Plads til skøre indfald Kreativitet - Spontanitet – Udfordringer Ansvar: Kærlig konsekvens – Humor Krav - Gensidig respekt – Tolerance Plads til andre Plads til ro Samarbejde: Skole – SFO - Forældre – Lokale foreninger – klubberne i LTK - SSP

8 Bestyrelsen: Formand for bestyrelsen : Peer Sjødal
Bestyrelsen består af 5-7 medlemmer der er valgt for 2 år Valget foregår på vores forældremøde i okt. / nov. I bestyrelsen sidder 2 repræsentanter fra medarbejderne Klublederen er sekretær. Formanden vælges på det første bestyrelsesmøde Bestyrelsen afholder ca. 4 møder årligt Formanden sidder i Klub Forum i relation til Fritidsudvalget ved Børne- og fritidsforvaltningen.

9 K1 huset. cafe/dagligstue med brætspil og Playstation.
Grafisk værksted og redaktion. Tekstil og krea-værksted Multi-værksted Pigerum Drengerum Udendørs sport

10 K2 Huset. Musik rum og produktion af egne CD´ere
Drama – karaoke ( sang/ teater/dans ) Computercafé( Lan og internet) Pool/ airhokey/ bordtennis Vi har adgang til sale og andre rum på skolen, så der er mulighed for at lave meget forskellig sport.

11 Sommerkoloni og skitur særskilt.
Ud af huset. Bowling* Gokart* Klatrevæg Kano (Lyngby sø) Svømmehal* Ridning* Rollespil ”Tøseture” (ferie & fridage) Hytteture og overnatninger. Koloni ( sommerferien) Skitur ( Vinterferien uge 7) Alle ture gennemføres ved min. 5 tilmeldte medlemmer *Der er brugerbetaling for visse aktiviteter 10 – 50 kr Sommerkoloni og skitur særskilt.

12 Kalender/hjemmeside:
Ca. hver anden måned laver vi en kalender med klubbens aktiviteter. Ca. 14 dage før aktiviteterne kører, vil der være opslag i Klubben Kalenderen er også for forældrene. Der er mulighed for tilmelding via E-post.

13 Ting vi lægger vægt på: Vi forventer en ordentlig omgangs tone imellem alle der har deres gang i huset. Det har stor betydning for trivslen i klubben. Trivsel er noget vi tager meget alvorligt. Barnets / de unges klub Nærvær Gensidig respekt Humor -tolerance - plads til andre Drenge er Drenge— Piger er Piger.

14 Ungdomsklubben UNGDOMSKLUBBEN Har åbent 3 aftner om ugen
( tirsdag onsdag torsdag ) Alle der går i 7. klasse og derover, kan blive meldt ind pr. 1 aug. Det koster kr. pr. skoleår. Klubben er røg og alkoholfri. Ungdomsklubben har eget KLUBRÅD med 4 medlemmer. Formanden for Klubrådet, har foretræde for Forældrebestyrelsen. KLUBRÅDET vælges i oktober måned. Selve aktiviteterne med budget og hvad der skal ske i klubben er i stor udstrækning lagt ud til de unge selv. Her forventes også at de unge kommer og siger goddag /farvel til en voksen i huset. Der bliver lavet aktiviteter sammen med de andre UK i kommunen. Ungdomsklubben er lukket i ferier og skolefridage. Ting vi lægger vægt på: Det er svært at sætte navn på forventninger men har er ting vi synes der er vigtige Drenge er Drenge— Piger er Piger. Barnets / de unges klub Nærvær Humor -tolerance - plads til andre Plads til skøre indfald Gensidig respekt Medindflydelse Kreativitet ”Jeg kan” oplevelser Ungdomsklubben: UNGDOMSKLUBBEN Har åbent 3 aftner om ugen ( tirsdag onsdag torsdag ) Alle der går i 7. klasse og derover, kan blive meldt ind pr. 1 aug. Det koster 210,- kr. om året uanset indmeldings tidspunkt. Klubben er røg og alkoholfri. Ungdomsklubben har eget KLUBRÅD med 4 medlemmer. Formanden for Klubrådet, har fortræde for Forældrebestyerelsen. KLUBRÅDET vælges i oktober måned. Selve aktiviteterne med budget og hvad der skal ske i klubben er i stor udstrækning lagt ud til de unge selv. Her forventes også at de unge kommer og siger goddag /farvel til en voksen i huset. Der bliver lavet aktiviteter sammen med de andre UK i kommunen. Ungdomsklubben er lukket i ferier og skolefridage. Medlemmerne må gerne komme i fritidsklubben. Ting vi lægger vægt på: Det er svært at sætte navn på forventninger men har er ting vi synes der er vigtige Drenge er Drenge— Piger er Piger. Barnets / de unges klub Nærvær Humor -tolerance - plads til andre Plads til skøre indfald Gensidig respekt Medindflydelse Kreativitet ”Jeg kan” oplevelser Ungdomsklubben: UNGDOMSKLUBBEN Har åbent 3 aftner om ugen ( tirsdag onsdag torsdag ) Alle der går i 7. klasse og derover, kan blive meldt ind pr. 1 aug. Det koster 210,- kr. om året uanset indmeldings tidspunkt. Klubben er røg og alkoholfri. Ungdomsklubben har eget KLUBRÅD med 4 medlemmer. Formanden for Klubrådet, har fortræde for Forældrebestyerelsen. KLUBRÅDET vælges i oktober måned. Selve aktiviteterne med budget og hvad der skal ske i klubben er i stor udstrækning lagt ud til de unge selv. Her forventes også at de unge kommer og siger goddag /farvel til en voksen i huset. Der bliver lavet aktiviteter sammen med de andre UK i kommunen. Ungdomsklubben er lukket i ferier og skolefridage. Medlemmerne må gerne komme i fritidsklubben.

15 Hvad må barnet? Buskørsel (klubbens egen mb 212 ) Gokart Klatrevæg
Ridning Kano Tilladelse -Hvorfor det ??? – et spørgsmål om sikkerhed /forsikring Vi sejler aldrig uden vest. Vi klatre aldrig uden sikrings tov og instruktør. Vi rider aldrig uden hjelm. Vi kører aldrig go-Kart uden styrthjelm. Vi står aldrig alpint uden hjelm. retur

16 Klubbernes lovmæssige forankring:
Klubberne i LTK er placeret under ungdomsskolelovgivningen. I princippet er alle Fritids- og Ungdomsklubber en enhed med en leder. Den enkelte klubledelse vil stadig have den ansættelsesmæssige og økonomiske kompetence med reference til den overordnede leder. I Skoleåret arbejdes der på at opnå en klubstruktur der ikke kun ser skoledistrikterne afgrænset for den enkelte klub, men hele kommunen som område. Betydningen vil være mest fremtrædende på SSP området.

17 Spørgsmål ?? Tak for i aften !!


Download ppt "Klubben er for børn og unge fra 4.Kl - 18 år"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google