Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen til en Kubus Camp

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen til en Kubus Camp"— Præsentationens transcript:

1 Velkommen til en Kubus Camp

2 Formål Et aktion learning forløb
at give en konkret oplevelse af innovative arbejdsformer at være idéskabende på erhvervs­akademiernes vegne ift. visionen.

3 Camp visionen Hvordan skaber vi et innovativt uddannelsesmiljø
Formuleret som en igangsætter: Hvordan skaber vi et innovativt uddannelsesmiljø på Erhvervsakademierne?

4 Fokusområder ATS TEC DUC NOEA OTS fokus på outreach
fokus på organisering af uddannelserne DUC fokus på innovations pædagogiske metoder NOEA fokus på problembaserede projekter på tværs af studierne OTS fokus på etablering af et Idéværksted

5 Ledelse af camp’n Camp master
Tyge Mortensen Pie Munksgård Har til opgave at styrer hele processen under camp’n. Holder øje med camp’n i et helikopter perspektiv, og kan bryde ind hvis det bliver nødvendigt. introducere næste deadline og opgave sørger for at alle praktiske forhold fungerer optimalt hele tiden.

6 Ledelse af gruppen Facilitator team Jan Hein Frank Wennerberg
Birthe Juel Hansen Fritz Hansen Jacob Appel Claus Spliid Sikre enighed og fællesskab om opgaverne Sikre at alle kommer til orde Sikre at der er en legende stemning, med humor og plads til de vildskab Holde fokus Bidrage med forslag og metoder Holde programmet Skabe de rette rammer for den kreative proces. Dvs. sørge for at gruppen ”skynder sig langsomt”, får overblik over den enkelte opgave og at der er en legende atmosfære. Skal ”drive” processen fremad, og bidrage til at gruppen bruger timerne optimalt.

7 Camp’ns Inspiratorer Tina Ballerina Sten Møller Gitte Balslev
Finn Hesselager Giver os ny energi

8 Support team Torben Hansen, OTS Henrik Hjort, OTS Torben Due, TEC
Peter Birk, journalist Fact finders Dokumentarister Praktisk hjælp Medie dækning

9 Campens codex En camp er en kunstig samfundsopbygning der stabilisere sig omkring et codex, dvs. en række ”leveregler” eller principper som styrer livet i de 30 timer. En opgave – en deadline betyder mulighed for koncentration af energien om kun en ting af gangen. Ø muller, betyder at man er ”spærret inde” i 30 timer uden forstyrrelser udefra. Se det som en mulighed, i stedet for at få ø-kulle. De 5 musketerer betyder at de 5 grupper nok arbejder selv, men følger en overordnet vision og henter energi og inspiration fra hinanden. Først og fremmest gennem plenum seancerne, men også spontant og via sin buddy. En for alle – alle for en. Ordet på bordet betyder at enhver skal sige frem når der er noget man ikke er tilfreds med ift. forløbet og det skal være når problemet er der, eller under gruppens feed back runder. Rugekassen betyder at andres ideer og tanker er sårbare og skal behandles ligesom nylagte æg. De kan ikke noget i sig selv men skal tilføres en masse energi udefra. Penne vennen betyder at alt skal skrives ned af gruppen, både exformation og information. Mormor testen går ud på at tingene skal forklares så mormor også forstår dem.

10 InnovationsDiamanten
Kubus Camp InnovationsDiamanten Koncepter Fokusområde Ideer Ikke viden viden netværk


Download ppt "Velkommen til en Kubus Camp"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google