Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen til Wonderfuel-klyngen

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen til Wonderfuel-klyngen"— Præsentationens transcript:

1 Velkommen til Wonderfuel-klyngen
Tirsdag d. 10. februar 2009

2 Our God Saves In the name of the Father In the name of the Son
In the name of the Spirit Lord we've come We're gathered together To lift up Your name To call on our savior To fall on Your grace

3 Our God Saves Hear the joyful sound of our offering
As your saints bow down as your people sing We will rise with You lifted on Your wings And the world will see that

4 Our God Saves Our God saves, our God saves There is hope in Your name
Mourning turns to songs of praise

5 King Forever Let the sea resound Let the heavens tell
of the glory of You We're looking to Your throne We're Lost in awe of You

6 King Forever You are faithful God Your amazing love
Is sung throughout the earth We come before You now praising Your name Lord, You will always reign Hallelujah, King forever Hallelujah, friend and Saviour

7 Står her i Forundring Nådefuld og mægtig
Hvilken forbløffende kærlighed Da Han gik i døden ned Dommen over synden Bar Han da Han gav sit liv for os og blev naglet til et kors

8 Står her i Forundring Står her i forundring
Tilber’ med forundring over alt det som Du har gjort for os Se Guds Lam i himlen Menneskesønnen gav sit blod Men fra graven, Han opstod Sidder nu på tronen, har nøglerne til døden i sin magt Alting bli’r som Han har sagt

9 Sulten Sulten kommer jeg fordi jeg ved Du mætter mig
Jeg er tom, men fyldes nu af kærlighed fra Dig Så derfor venter jeg Venter her på Dig

10 Sulten Jeg falder ned på knæ og ofrer alt til Dig Jesus, mit hjerte
lever kun for Dig Nedbrudt løber jeg mod Dig ind i Din åbne favn Jeg er træt men heles når Du kalder mig ved navn

11 Gud er kærlighed..

12 2. Mosebog 3,7-8 ”Jeg har set, hvordan mit folk bliver undertrykt i Egypten, og jeg har hørt deres klageskrig. Jeg føler med dem i deres lidelser, og jeg er kommet ned for at befri dem fra egypterne. Jeg vil føre dem ud af Egypten og ind i deres eget gode land, hvor der er masser af plads – et land, der flyder med mælk og honning.”

13 Esajas 58,14-19 ”Jeg, Herren, siger: Ban vej! Ban vej! for mit folk! Ryd sten og forhindringer af vejen, hvor mit folk skal gå.” Den evige og højhellige Gud siger: ”Jeg er hellig, jeg bor i det høje. Men jeg bor også hos mennesker med ydmyge og sønderknuste hjerter. Jeg trøster dem og heler deres brudte hjerter. Jeg vil ikke blive ved at være vred på mit folk og anklage dem, for så ville de miste livsmodet og give op. Jeg blev vred over deres grådighed og skjulte mig for dem, men de fremturede bare i deres synd og fortsatte med at gøre, som de ville. Jeg har set deres elendighed og frafald, men nu vil jeg genoprette dem. Jeg vil trøste dem, der sørger over deres synd. Jeg tilbyder fred til alle, både fjern og nær, for jeg vil føre mit folk hjem.”

14 Hoseas 2,7-11 ”Hun har været mig utro med afguderne og opført sig skændigt, for hun sagde: ”Jeg holder mig til mine elskere, for de giver mig regn og korn, uld og hør, olie og vin”. Derfor laver jeg afspærringer af tjørnekrat og mure, så hun ikke kan finde vej. Hun vil prøve at nå frem til sine elskere, men det kan hun ikke. Hun vil lede efter dem, men kan ikke finde dem. Så vil hun sige: ”Jeg kan lige så godt vende tilbage til min mad. Hos ham havde jeg det bedre, end jeg har det her”. Hun forstod ikke, at det var mig, der gav hende korn, druesaft og olie, ja, endog det guld og søv, som hun brugte til sin afgudsdyrkelse. Men nu tilbageholder jeg mit korn og min druesaft og giver hende ikke længere uld og hør til at væve tøj af.

15 Hoseas 2,12-17 Selv hendes elskere vil forstå, hvor tåbelig hun har været, og ingen kan redde hende fra min straf. Jeg gør ende på alle hendes fester, både de ugentlige, månedlige og årlige højtider. Jeg ødelægger hendes vingårde og frugthaver, som hun mente var en gave fra hendes elskere. Jeg lader det hele vokse vildt, så de vilde dyr kommer der for at finde føde. Jeg straffer hende for alle de gange, hun pyntede sig med guldringe og smykker, opsøgte sine elskere, goldt fest for ba’alerne og ofrede røgelse til dem. Hun glemte, at jeg var hendes mand! Men jeg vil prøve at vinde hende tilbage. Jeg vil føre hende afsides og tale kærligt til hende. Jeg vil give hende vingårdene tilbage og forvandle hendes katastrofe til nyt håb. Da vil hun igen blive lige så hengiven overfor mig, som hun var i sin ungdomstid, da jeg førte hende ud af Egyptens land.

16 Hoseas 2,18-25 Til den tid vil hun give sig selv til mig, hendes mand, og ikke til Ba’al. Jeg vil sørge for, at hun aldrig mere vil nævne afgudernes navne. Til den tid slutter jeg en pagt med de vilde dyr, fuglene og jordens kryb, så de ikke gør Israels folk noget ondt. Jeg tilintetgør alle våben i landet, så de kan bo i tryghed. Jeg lover dig troskab for evigt, mit folk. Jeg vil altid behandle dig retfærdigt og vise dig omsorg og kærlighed. Jeg lover dig ubrydeligt troskab. Du skal tilhøre mig alene og lære mig at kende som din herre og Gud. Til den tid vil jeg befale himlen at bønhøre jorden og give den regn. Og jorden vil producere korn, vindruer og oliven. Da begynder Jizre’el-dagen, for jeg vil plante israelitterne i landet, og de skal tilhøre mig. Da vil jeg vise nåde mod Nådesløs, og sige til Ikke-mit-folk: ”Du er mit folk!” Og folket vil svare: ”Du er vores Gud!”

17 Gud er altid den samme Esajas 40, 8: Græsset visner, og blomsten falmer, men Guds ord varer til evig tid. Jeremias 10,10: Men Herren er den eneste sande og virkelige Gud, vores Konge som lever for evigt. Salme 102,28: Men du er altid den samme, dine leveår får aldrig ende. Salme 119, 89: Dit ord, Herre, står ved magt til evig tid, det er fast forankret i Himlen.

18 Gud er kærlighed.. 1. Joh. 4,8 og 16: ”Gud er kærlighed”
-> en af de mest fantastiske og også en af de mest misforståede sætninger i Bibelen. Rom. 5,5: ”for Guds kærlighed er udgydt i vore hjerter ved Helligånden, som er givet os.” -> Ordet for ”udgydt” er det samme, der bruges om ”oversvømmelse”

19 Galaterne 4,6 Da I nu er blevet Guds børn, har Gud givet jer sin egen Søns Ånd, og det er den Ånd, som gør, at vi kan kalde Gud vores Far.

20 Efeserne 3,14-19 Når jeg tænker på storheden og visdommen i Guds frelsesplan, må jeg bøje mine knæ for Faderen i taknemmelighed og lovprisning. Han er et forbillede for ethvert faderforhold i Himlen og på jorden. Jeg beder om, at Gud ved sin Helligånd og i kraft af sin mægtige herlighed vil give jer stor indre styrke, og om at jeres tro på Kristus må være af en sådan art, at han kan have fast bopæl i jeres hjerter. Jeg beder også om, at I må blive fast forankret i hans kærlighed, så I sammen med alle de andre kristne kan forstå hvor stor og dyb den i virkeligheden er. Jeg beder om, at I virkelig må kunne forstå Kristi kærlighed, der overgår menneskelig fatteevne, så I fuldt ud kan opleve alt det, Gud har til jer.

21 1. Johannes Brev 1,5-9 Det budskab, som Jesus kom med, og som vi giver videre til jer, er at Gud er lys. Der findes slet intet mørke i ham. Hvis vi siger, at vi har fællesskab med ham, men samtidig lever i åndeligt mørke, så lyver vi og følger ikke sandheden. Men hvis vi lever i Guds lys, ligesom Jesus altid levede i lyset, så har vi fællesskab med hinanden, og Jesu Kristi, Guds søns, blod renser os fra al synd. Hvis vi siger, at vi aldrig forsynder os, bedrager vi os selv og nægter at se sandheden i øjnene. Men hvis vi bekender vores synder, kan vi være sikre på, at han som er trofast og uden synd, vil tilgive os og fjerne vores skyld.

22 Gud er hellig – og ønsker at forvandle os til at ligne ham
Matthæus 5,48: I bør have samme kærlighed, som jeres Far i Himlen har. 2. Korinter 3,18: Alle vi, som har fået sløret fjernet, kan nu se hans herlighed – med de begrænsninger, der hører det jordiske liv til – og den herlighed sætter sit præg på os, så vi forvandles til lighed med ham, efterhånden som vi modtager fra hans Ånd, og det går fra herlighed til endnu større herlighed.

23 Konklusion Gud er passioneret forelsket i os
Gud har udgydt sin kærlighed i vores hjerter ved Helligånden. Gud er også lys og længes i sin kærlighed efter at forvandle os til at ligne ham i hans hellighed. Vi må tillade os selv at være åbne for Guds Ånd og dermed hans kærlighed inklusiv opdragelse.

24 Hebræerne 12,6-11 Det er jo dem, han elsker, han opdrager på. Han irettesætter dem, han regner som sine børn. Hold ud i modgangen, for derigennem styrkes i. Gud behandler jer som en far, der opdrager sine børn. Kan man forestille sig et barn, der aldrig bliver irettesat? Hvis I ingen opdragelse får, så betyder det, at I slet ikke er hans børn. Vi har alle haft jordiske fædre som irettesatte os, og vi havde respekt for dem. Hvor meget mere skal vi så ikke underordne os vores åndelige Far og få livet fra ham i eje? Vores jordiske fædre har opdraget os i en kort årrække efter bedste evne, men Guds opdragelse er altid til bedste for os, og den sigter på, at vi får del i hans hellighed. Enhver irettesættelse er smertefuld, mens den står på, og bringer ikke umiddelbart glæde. Men på lang sigt bliver de, der tager ved lære af irettesættelsen, i stand til at gøre det rigtige og leve med fred i hjertet.


Download ppt "Velkommen til Wonderfuel-klyngen"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google