Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen forældre og spillere

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen forældre og spillere"— Præsentationens transcript:

1 Velkommen forældre og spillere
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

2 Velkommen forældre og spillere
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

3 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!
Indholdsfortegnelse FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Velkomst Fakta om FC Horsens Mål og visioner Vores værdier og kultur Velkommen i klubben Det sportslige Det sociale Opgaver i FC Horsens Trænerrollen Trinleder opgaver Forældrerollen Øvrige opgaver i udvalg Opgaver vi gerne vil udbyde til forældrene Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

4 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!
Velkomst FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – I FC Horsens arbejder vi med den enkelte ungdomsspillers personlige udvikling, og ud fra den tese at alle ungdomsspillere skal have lige muligheder for, at udvikle sig både fysisk, personligt og socialt, for derigennem at opnå komplette fodboldmæssige færdigheder. Derudover ønsker FC´s pigeafdeling, at man på de ældste årgange, U/15 piger og U/18 pigejunior, spiller fodbold på det højeste niveau der er muligt, ud fra det spiller materiale, der er til rådighed. Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

5 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!
Fakta om FC Horsens FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – FC`s hjemsted er på Ternevej 83 i Horsens Klubhuset er en selvejedene institution (fond) Anlægget indeholder 8 fodboldbaner samt 5 mands- og 3 boldbaner Cafeteria med udsalg og bordtennis, billardbord samt bordfodbold FC´s ungdomsafdeling er én af de største i Jylland Antallet af medlemmer under 18 år i 2008 ca. 500 heraf ca. 170 i pigeafdelingen Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

6 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!
Fakta om FC Horsens FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – FC pigeungdom kan mønstre ca. 45 frivillige trænere/ledere Pigeafdelingen er repræsenteret i JBU og DGI Vi tilbyder bredde fodbold på alle alderstrin Vi tilbyder oplevelser med og uden bolden uanset niveau De bedste Pigejunior tilbydes elitefodbold i Horsens/SIK, hvor klubben i samarbejde med Stensballe Ik har U/18 licens På U/15 mesterrækkeniveau trækker vi fra hele Horsens og oplandet. På U/18 eliteplan har vi spillere fra Århus i Nord til Silkeborg i vest Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

7 Fakta om FC Horsens Pigeudvalg 5 medlemmer
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Pigeudvalg 5 medlemmer Aktivitetsudvalg 7 medlemmer Materialeforvalter Sportskonsulent Pigeungdom år Pigejunior DM år Overbygnings-aftale med Stensballe IK Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

8 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!
Fakta om FC Horsens FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Trænere (Holdleder) Trinleder børn Forældre Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

9 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!
Fakta om FC Horsens FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Pigeudvalgte 2010: Lars Jensen, Formand (U/15 forældre) Kristian Hansen (ingen relationer) Liselotte Svane (U/15 forældre stopper) Helen Vinther (U/18 forældre) Poul Bach (U/18 forældre) Ledig (< U/13 forældre) Ledig (< U/13 forældre) Torsten Cargnelli (sportskonsulent) Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

10 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!
FC Event FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – FC Horsens ejer selv klubhuset og en del af udendørsarealerne. For at kunne være med til at sikre en løbende vedligeholdelse af klubbens faciliteter skal der bruges mange penge - og disse penge kan ikke hentes gennem kontingenter alene. Derfor har tre personer med stor klubånd etableret et udvalg kaldet FC Event. Person bag FC Event: Anne-Dorthe og Flemming Hansen Visionen for FC Event At have fokus på at tjene penge til FC Horsens, primært til klubhuset, ved at yde hjælp til arrangementer - f.eks. som vagter og kontrollører, hjælp i salgsboder, egne salgsboder ved arrangementer m.v. som f.eks. hjælpe Musikforeningen Egils med deres mange arrangement - mod et aftalt honorar. Vores indsats At finde frivillige hjælpere som er parat til at få en oplevelse selvom man skal yde en indsats. Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

11 Fælles administration
Fakta om FC Horsens FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – FC Horsens Drenge ungdom Pige ungdom Herre Senior Old boys Dame senior Hvad har vi til fælles? Fælles ejerskab Fælles administration Fælles faciliteter Fælles klubvision Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

12 FC´s pigeafdeling har en vision om:
Mål og visioner FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – FC´s pigeafdeling har en vision om: Vi vil være blandt Jyllands mest attraktive pigefodboldklubber Vær realistisk Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

13 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!
Mål og visioner FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Mål FC ungdom vil udbygge den positive sportslige side, samt sikre, at Horsens til stadighed har en attraktiv pigefodboldklub, som gennem en seriøs og engageret indsats kan sætte fokus på FC, og værende en klub, som bl.a. udvikler talenter til vores egen Elite i Horsens SIK Handling FC ungdom vil i hverdagen på træningsbanen og uden for banen arbejde målrettet mod klubbens målsætning, samt udvikle nye tiltag, som kan fremme glæden ved at være medlem i FC ungdom De sportslige målsætninger FC ønsker gennem kompetent og inspirerende træning, med engagerede og veluddannede trænere, at give den enkelte spiller i FC en positiv ”oplevelse med og uden bold” De økonomiske målsætninger FC skal have en stabil økonomi og overskud på driften Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

14 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!
Målsætning 2010 FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Fokus på at holde bredden med ca. 20 spiller på hver årgang Være aktiv arrangør ved afholdelse af små 3 bold stævner Sommerstævne tilbydes til U/11, U/10 og U/9 (U/8) Stævner for de mindste efter eget valg 2-3 gange i hver sæson Sociale arrangementer såsom ture til fodboldkampe, fælles spisning, overnatning, biograf, bowling m.v. Mere forældre involvering i træningen på de mindste årgange Udbygge vores relationer til de aktive, således vi fastholder flest mulige og spillerne synes det er sjovt og interessant, at spille fodbold i FC Horsens samt mødes med andre kammerater omkring klubbens mange arrangementer uanset evner og ambitioner. Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

15 Vores værdier og kultur
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – FC Horsens bygger på sunde værdier og en kultur, der måles på : Fodbold for alle, uanset kvalifikationer – hele året Holdets interesse kommer altid før den enkeltes interesse Alle sætter en ære i at yde det optimale på banen over for tilskuerne, trænere og ledere, samt klubbens sponsorer FC skal være en attraktivt klub, der udvikler det menneskelige potentiale Fodbold i FC Ungdom oplevelser med og uden bold og udvikling som det vigtigste Altid være en god ”ambassadør” for FC Horsens Forventninger til trænere og ledere: FC stiller krav til de ansvarlige trænere og ledere. Det forventes, at alle i FC`s ånd udviser høj moral, er ansvarsbevidst, har en seriøs indstilling, udstråler glæde og begejstring og kæmper loyalt for holdet og klubben Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

16 Velkommen i klubben FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens –

17 Sådan vil vi gerne træne i
Det sportslige FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Sådan vil vi gerne træne i FC´s pigeafdeling! Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

18 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!
Det Sociale FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Træningslejr Pigeraketten Venindeaftener Sommerfest, lederfest Sæsonafslutninger Overnatninger Dana Cup Italientur Den Sociale Fond Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

19 Opgaver der løses i en klub som FC Horsens
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Opgaver der løses i en klub som FC Horsens Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

20 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!
Trænerrolle FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – DBU´s 10 trænerbud – målrettet og ansvarlig træning af børn og unge 1 - at have udarbejdet et træningsprogram børnene har krav på en forberedt træner 2 - at al træning foregår med bold mange boldberøringer styrker indlæringen 3 - at der er én bold til rådighed pr. spiller det stimulerer børnene til bl.a. at jonglere, drible og finte og dermed øge deres boldkontrol 4 - at spilleren er i centrum hver enkelt barn udvikler sig forskelligt, og alle har krav på et træningsprogram der stimulerer og udvikler barnet teknisk, psykisk og socialt. Et undervisningsprincip som vis-forklar-vis kan være fordelagtigt 5 - at der spilles på små områder små fodboldben skal spille fodbold, ikke løbe fodbold Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

21 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!
Trænerrolle FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – 6 - at træningen foregår i mindre grupper det involverer børnene. Spil ikke mere end 6-10 børn i samme spil, og brug meget gerne stationstræning 7 - at sikre mange boldberøringer den bedste måde at udvikle spillerens tekniske færdigheder på er at have så mange boldberøringer som muligt 8 - at forældrene har mulighed for at hjælpe til i træningen forældrene kan være en stor hjælp i træningen, bl.a. ved at stå for et par øvelser, når der praktiseres stationstræning 9 - at udvikle spilintelligens ved at stille åbne spørgsmål og lade spillerne selv finde svarene på banen stimuleres børnene bedst. De skal udvikle deres sans for spil- og rumopfattelse, uden at trænere eller forældre råber løsninger til børnene i spilsituationer. En sammenligning kan tages fra klasselokalet, hvor læreren vejleder børnene i stavning, matematik mm., men selv lader dem finde løsningerne 10 - at der er en god stemning børnene føler sig trygge i et godt miljø, hvor der er plads til masser af fejltagelser og ”vildskud”, men absolut ikke til mobning Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

22 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!
Trinlederens opgaver FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Udlevering af informationsmateriale så som: Stævnesedler Holdsedler Efterårstur uge 42 (hver andet år) Dana Cup / REMA 100 Cup Fodboldbustur Arrangering af trinafslutning Deltagelse i vagtplanlægningen til Stofanet Cup Indsamling af spillelister til kontingent opkrævning Vedligeholdelse af medlemslister i kluboffice Indsamling af sedler/betaling til arrangementer Aktiv i indsatsen med at skaffe cafeteria hjælp til weekenderne Sørge for holdbillede til hjemmesiden (Opsamling af resultater til en samlet præsentation) (Print af resultater til opslagstavlen) Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

23 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!
Forældreopgaver FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Deltagelse i træningen minimum 1 gang ugentlig (stationstræning) Kørsel til kampe Tøjvask Frugt til kampe Opbakning på sidelinjen Gerne leder eller træner funktion Hjertesponsor Hjælp til FC Event StofaNet Cup (forældre og aktive spillere) Cafeteria vagter (én fast weekendvagt i foråret og efteråret) Uge DU 18 + HORSENS/SIK Uge DU 15 Uge DU 12-13 Uge DU 10-11 Uge DU 7-9 Bemærk: børn under 18 år kun ifølge med en voksen Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

24 Opgaver for et pigeudvalg
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Lars Jensen: Økonomi, sponsor, trænerpåsætning, opstart, udvikling, web Kristian Hansen: Kluboffice(kontingent), stævne- og mødehjælper Liselotte Svane: Venindeaften, Stofanet Cup, 3 bold Helen Vinther: Stofanet Cup, sandkasse fodbold, fodboldskoler Poul Bach: Holdtilmelding, søgning af aktiviteter, skolefodbold Sportskonsulent: Trænerpåsætning, træneruddannelse, trænersamtaler og opstart Vacant: Stofanet Cup, Sandkasse, skolefodbold og fantastisk fodbold og venindeaften Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

25 Opgaver for et aktivitetsudvalg
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Ca. 7 – 8 personer der har forskellige opgaver i forbindelse med pigeafdelingens aktiviteter: Træningslejr, 3 bold stævne, rejser, banko spil, venindeaften, Dana Cup, REMA 1000 Cup, Mikrofodboldskole, Pigeraketten og Horsens Pokal Cup Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

26 Administrative opgaver
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – kluboffice2.dbu.dk Bestilling af kurser, melding m.v. varetages af Sportskonsulenten Opdatering af medlemslister varetages af trinlederen + Kristian Udarbejdelse af materialelister varetages af Materialeforvalteren Opdatering af årsplan varetages af pigeudvalget Kontingentstyring og opkrævning, bogholderiet, Kristian Hansen + træner Regnskab og budgetter, Lars Jensen Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

27 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!
Opgaver FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Opgaver som vi gerne vil have hjælp til: 2 repræsentanter fra de mindre årgange i pigeudvalget 1. Sekretær funktion 2. Tovholder på veninderaften 3. Tovholder på 3 bold stævne (markedsføring på skoler og via klubberne lokalt) 4. Deltagelse i udviklingen af: ”Fantastisk Fodbold For Piger” 5. 1 repræsentant fra de mindre årgange i aktivitetsudvalget 6. Trinleder til U/9 og U/8 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

28 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!
Hvorfor alt dette? FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Spiller, træner, forældre og ledere skal være gode ambassadører for klubben Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

29 Hvorfor alt dette? Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – JBU og DBU har lagt mærke til hvordan vi arbejder i FC´s pigeafdeling Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!

30 Husk! Vi bli´r rige på oplevelser – sammen med vores børn Afslutning!
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Husk! Vi bli´r rige på oplevelser – sammen med vores børn Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold

31 Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!
Tak fordi I lyttede med! FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold!


Download ppt "Velkommen forældre og spillere"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google