Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

En idræts- og kulturpark midt i det gamle Humlebæk.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "En idræts- og kulturpark midt i det gamle Humlebæk."— Præsentationens transcript:

1

2 En idræts- og kulturpark midt i det gamle Humlebæk

3 Yde økonomisk støtte til anlæg og udstyr Virkeliggøre idræts- og kulturparken Gennemføre arrangementer og aktiviteter Hjælpe til med drift af anlægget

4 Med det grønne område ved Humlebæk Skole som fokusområde har foreningen ”Vild Med Bevægelse” arbejdet på at blive bindeled mellem borgere, foreninger og institutioner. Årets konkrete tiltag har handlet om at tilvejebringe opbakning og økonomi til at virkeliggøre idræts- og kulturanlæg på området og derefter vise hvad de enkelte anlæg kan bruges til. Specifikt har arbejdet været koncentreret om Amfiteatret og Mini-kunstgræsbanen Foreningen har i årets løb rundet et medlemstal på 140 personer.

5 På vegne af en række lokale foreninger har Vild Med Bevægelse” søgt lokale- og anlægsfonden om midler til udbygning af amfiteatret. Lokale- og anlægsfonden har bevilget kr. 88.000,-. Pengene er dels bevilget til sejldugsoverdækning, lyd- og lysanlæg, bænkeborde m.v., men også en udbygning af terrasserne er på tale. Til foråret forventer vi at færdiggøre amfiteatret i samarbejde med Humlebæk Skole.

6 Foreningen søgte i foråret endvidere Johannes Fog Fonden om økonomisk støtte til at bygge en scene i amfiteatret. Johannes Fog Fonden bevilgede kr. 15.000,- til formålet. Frivillige kræfter blandt foreningens medlemmer gik derefter i gang med arbejdet. En helt ny scene så dagens lys. Udover scenen havde vi et ønske om at scenen skulle overdækkes med et sejl i samme materiale som de 7 syv sejl, der overdækker amfiteatret. Ønsket blev opfyldt da Jesper Norsk forærede et af de spilersejl, han benyttede da han deltog i kapsejladsen ”Whitbread Round the World”. Jesper syede sejlet om sammen med en af deltagerne på kapsejladsen. Det fantastiske scenesejl og den nye scene er nu med til at skabe et pragtfuldt rum til foreningens aktiviteter.

7 Scene og scenesejl blev indviet den sidste lørdag i maj.

8 Den sidste lørdag i maj afviklede foreningen nemlig den første majfestival Arrangementet bød på 3 musikalske bands og de ca. 250 voksne og børn der deltog nød deres medbragte madkurve eller indholdet af de madkurve Jacob fra Kabyssen på Sletten Havn havde leveret

9 Igen stillede mange frivillige kræfter op og arrangementet blev en stor succes med gode fremtidsudsigter. Arrangementet gav et overskud på godt kr. 15.000,-

10 Foreningens hovedopgave har været at støtte arbejdet med etablering af minikunstgræsbanen. Foreningen har etableret kontakt til politikkerne i Fredensborg kommune, i sær Kultur- og Idrætsudvalget, for at fastholde dem på deres beslutning vedr. minikunstgræsbanen. Målet for arbejdet var at få frigjort de nødvendige økonomiske midler kr. 500.000,- til etablering af anlæggets attraktive minikunstgræsbane. Foreningen har ved hjælp af læserbreve i lokalpressen og direkte kontakt til politikkerne skabt forståelse for projektets betydning og derved bidraget til at støttemidlerne fra Lokale- og anlægsfonden (kr. 150.000,-) og Dansk Boldspil Union (kr. 100.000,-) kom i anvendelse. I foråret 2008 besluttede et enigt byråd at frigive de bevilgede kr. 500.000,-. Minikunstgræsbanen kunne sættes i gang.

11 I slutningen af juni måned gik arbejdet med minikunstgræsbanen i gang.

12

13

14

15 Indvielse d. 6. september 2008

16 I brug til hverdag

17 I samarbejde med Humlebæk Skole arrangerede foreningen et motionsløb i Laveskov for børn, forældre, bedsteforældre og foreningens medlemmer. Løbet blev afviklet d. 6. september, samme dag som minikunstgræsbanen blev indviet. Foreningen sponsorerede præmier til løbet. Udover at det i sig selv var en dejlig aktiv dag med mange deltagere, så blev løbet brugt til at indsamle penge til et lysanlæg på minikunstgræsbanen, så den også kan benyttes om aftenen. Løbet indbragte ca. kr. 25.000,- i deltagergebyr og andre former for støtte. Pengene administreres af skolen.

18

19

20 Foreningens næstformand Grit Stenderup har taget initiativ til at starte et gymnastikhold. Hovedvægten er på Yoga og Aerobic. Grit er selv instruktør i tæt samarbejde med Lillian Busk. Aktiviteten ligger tirsdag aften fra kl. 19.45 i Humlebæk Skoles gymnastiksal. Alle medlemmer er velkomne og det koster ikke noget at deltage udover almindelig kontingent. Der er normalt mellem 12 og 20 deltagere.

21 Et af foreningens mål er at støtte lokale idræts- og kulturforeninger i deres aktiviteter. Dels ved at stille anlæg og udstyr til rådighed, dels ved at yde praktisk hjælp. Da danseforeningen DeLuxe Dans henvendte sig og spurgte om vi ville købe deres danseforestilling ”Det er bare en drøm” stillede vi os til rådighed. Foreningen løb den økonomiske risiko og hjalp til med billetsalg, pr-virksomhed og andre opgaver. Ca. 100 mennesker overværede den flotte forestilling. Forestillingen gav et mindre underskud på ca. kr. 1000,-. Efterfølgende har DeLuxe Dans meldt sig ind, så vi har fået det første foreningsmedlemskab. Vi håber på at gentage samarbejdet næste år.

22

23 Teaterforeningen ”Primadonnaer og Frikadeller” har lånt foreningens lydudstyr og et par af scenesejlene har været i brug indendørs.

24 Foreningen har investeret i et glimrende musikanlæg med 2 store højtalere og en mixerpult. For en meget rimelig pris kan medlemmerne leje musikanlægget til private arrangementer. Foreningen har også købt 4 store kuglegrill som skal bruges til foreningens arrangementer. Det er også muligt for foreningens medlemmer at leje ”Grillerne” til private arrangementer. Herudover tilbyder foreningen, i samarbejde med Humlebæk Skole, at medlemmerne kan leje deres ski og skistøvler til vinterferien til under halv pris. Der er tale om carvingski og støvler af god kvalitet

25 Foreningens første år har på alle måder været meget succesfuldt. Alle foreningens primære mål er i høj grad blevet nået. Tak til alle de medlemmer der har bidraget til denne succes. Foreningen har vist vejen til et idrætskulturelt samarbejde på tværs - til fælles glæde – Nu skal vi videre!

26 Lysanlæg og Info-tavle på minikunstgræsbanen Majfestival hvor samarbejdet med lokale foreninger udbygges Fortsat støtte til udvikling af områdets aktiviteter Motionsløb i samarbejde med skolen Halloween arrangement i samarbejde med danseforeningen DeLuxe Dans Fortsat udbygning af medlemsfordele Fortsat tilbud til medlemmerne om at dyrke idræt Foreningen skal godkendes som lokale og tilskudsberettiget forening

27


Download ppt "En idræts- og kulturpark midt i det gamle Humlebæk."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google