Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Systemejer organisation.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Systemejer organisation."— Præsentationens transcript:

1 Systemejer organisation.
Et mødested for begavede system ejere

2 Hvorfor? Forum for systemejere til videns udveksling
Hjælp til at løfte opgaven med at være systemejer Sikre kontinuitet i arbejdet med IT-systemer implementeret i Selvstyret Sikre ressourcer til udvikling og vedligehold af IT-systemer

3 Hvordan? Et forum pr. enhed, hvor system ejere mødes
Møde ca. hvert kvartal, hvor de forskellige system ejere fremlægger status på og udviklingsmuligheder for deres system(er) til diskussion Ledelsen af enheden er repræsenteret i dette forum, så der skabes fokus på systemerne

4 Hvad får jeg ud af det? Støtte til kontraktindgåelse/forlængelse fra DIAs juridiske ekspert. Støtte fra DIAs tekniske eksperter til fx vurdering af leverandørtilbud . Støtte til at vurdere, om mit systems sikkerhed er i overensstemmelse med love og regler fra Selvstyrets sikkerhedsorganisation. Støtte til at udarbejde mit systems dokumentation fra DIA Støtte fra DIA til at sikre, at mit system kan integreres med andre systemer i Selvstyret. Ledelsesfokus på arbejdet med mit system. Erfaringsudveksling med andre system ejere.

5 IT-drift i Selvstyret 2000 brugere – 100 systemer

6 Hvem gør det? En driftsorganisation i DIA
En driftspartner (inu:it), som varetager, brugersupport, serverdrift og installation af arbejdsstationer (og en masse andre opgaver). En Systemejer Organisation, som sikrer at systemerne understøtter Selvstyrets arbejdsgange.

7 Med hvilket udstyr? En serverpark på Sana og i tårnet
En arbejdsstation til næsten alle medarbejdere Et netværk, der forbinder serverparken med arbejdsstationerne Data- og telefonlinjer fra TELE, der forbinder netværksdele sammen og etablere forbindelsen til internettet.

8 Hvad gør DIA? Koordinerer med Selvstyrets driftspartner.
Indkøber IT udstyr og programmel til Selvstyret. Prioriterer implementering og drift af IT systemer. Evaluerer integration og dokumentation af IT systemer. Kontrollerer sikkerhed af IT systemer. Sikrer licens til Selvstyrets programmel. Svarer på henvendelser fra brugere.


Download ppt "Systemejer organisation."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google