Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

- Fremtidens bæredygtige overflade

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "- Fremtidens bæredygtige overflade"— Præsentationens transcript:

1 - Fremtidens bæredygtige overflade
ClayWall - Fremtidens bæredygtige overflade ClayWall 0-40 kvm, manuel påføring 40 kvm – Maskinel påføring

2 ClayWall er et færdigbehandlingssystem, der fungerer på alle overflader uden gener for kunden og den udførende. Gipsplader Vandskuring Mursten Gasbeton OSB-plader Homathermplade Tapet Savsmuldstapet Glasvæv Strukturtapet Plastikmaling Hvis blot overfladen er fast og fedtfri, kan vores bæredygtige og diffusionsåbne Primer skabe vedhæftning for et 3-15 mm tykt lag lerpuds.

3 … Under påføring Effektiv og fleksibel arbejdsgang Eksempel:
ClayWall rykker ud med to mand, og udfører på kvm-pris. Vi kan starte om morgenen i din stue med f.eks. savsmuldstapet, flytte møblerne et par meter fra væggen, påføre 3-4mm ler, male to gange og gøre rent, indenfor 12 timer. Du skal selv sætte møblerne på plads. Forudsætningen er en elevator hvis du bor i en etageejendom, en temperatur over 21 grader og en luftfugtighed over 50.

4 ...efter påføring Behandlingen efterlader en overflade af udseende fuldstændig som traditionel puds – men med en række intelligente egenskaber. Overfladen står smukt alene i naturel, men styrken optimeres med påføring af lermaling.

5 Lermaling Vi bruger LevendeFarver.dk.
Et unikt farvedesign med 126 afstemte farver. Derudover en speciel feng shui-palet, og til hyper-allergikere har de syv farver helt uden farvestof, baseret på syv typer ler med hver sin markante naturlige farve.

6 Smukt Design Smukke farver Mat, fløjlsblød overflade Unik lysvirkning
Nøje udvalgt farvepalet med 126 afstemte farver Mat, fløjlsblød overflade Lerpuds giver en overflade som traditionel puds, mens den lerbaserede maling giver et fløjsblødt finish der minder om overflade-fornemmelsen hos de gamle limfarver Unik lysvirkning Overfladen giver en smuk, vibrerende lysvirkning i rummet

7 Bæredygtig Miljø-mærket med EU-Blomstens eco-label Og InVeNa (internationalt forbund af producenter af naturlige byggematerialer. Produkterne er produceret med det formål at være 100% bæredygtige og uden risiko for forbruger og miljø i alle 4 led: I produktionsfasen Ved påføring af produkterne I brugsfasen og for dem der bor i rummet bagefter Under bortskaffelsen Ved forarbejdning af ler kræves der i modsætning til mange andre materialer, kun lidt energi. Derved bidrager ler i ret lille grad til at belaste miljøet og ler bliver aldrig til byggeaffald der belaster miljøet, da det er et biologisk nedbrydeligt naturmateriale.

8 Brugervenlig Lugtfri Drypfri Optimal dækkeevne Hurtig tørretid
Slidstærk (skaller ikke, skal slides af) Unik hæfteevne Farveægte (kan repareres usynligt, - også efter flere år)

9 Sundhedsfremmende Neutraliserer lugt og skadelige stoffer
(der henvises til afhandling v. Dr. Hünger) ”Ler er sugende/afgivende/vand uden at ændre struktur og har permanent negativ-ladet overflade. Dr. Hünger påpeger at den selektive ion-udskiftning giver mulighed for immobilisering af skadelige stoffer så ler kan forædles til lerfælde for tungmetaller og kræftfremkaldende stoffer.”

10 Sundhedsfremmende Negative ioner
Positivt ladede overflader tiltrækker snavs. (fx akryl-indefuge – altid snavset). Ler er negativt ladet. Ler producerer Negative ioner ligesom strømmende vand og bølgeslag. Ved vandfald, ved Vesterhavet, eller i kontakt med ler, der har vi det godt. Torden og regnvejr er storproducenter af negative ioner. Derfor siger man at luften er renset efter et regnskyl.

11 Sundhedsfremmende Nano-partikler
En lang række almindelige dagligdags produkter, fra solcreme til sportstøj, Indeholder i dag nanomaterialer. Nanopartikler kan være forbundet med alvorlige sundhedsrisici og øget risiko for kræft. ”Det er faktisk ikke lige til at sige hvor fibrene findes”, siger Kathrine Bom, fuldmægtig i Miljøstyrelsen. Det harmløse stof, titaniumdioxid, bruges til at skabe den hvide farve I alt fra slik, tandpasta, cremer og maling. Titaniumdioxid er i dag som regel tilsat nanofibre der forlænger stoffets holdbarhed. Da nano-fibre har samme uhåndterlige facon som asbest-fibre kan makrofagerne, - skraldemændene i lungernes dybeste dele, ikke fjerne nano- fibrene ordentligt. Vi bruger kun titaniumdioxid uden nano- fibre. Ingen af vore produkter, indeholder nano- materialer. Dokumentation: Center for Nano-sikkerhed under Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø

12 Astma- og Allergivenlig
Vi bruger kun VOC-fri produkter. (VOC = Flygtige organiske forbindelser) VOC virker irriterende for luftveje og øjne og kan ved store koncentrationer forårsage luftvejslidelser. VOC er skadeligt for miljøet, og medvirkende til at nedbryde jordens ozonlag. (Læs evt. Miljøstyrelsens beskrivelse) VOC i maling kommer ofte fra opløsningsmidlet, som efter påføring af malingen, fordamper og afgiver de skadelige stoffer i rummet. Grafen ved siden af viser at ClayWall og LevendeFarver ikke afgiver VOC, hvorimod et alm. stykke fyrretræ faktisk afgiver en mængde VOC. ClayWall + LevendeFarver LevendeFarver Træmaling Fyrretræ EU’s grænseværdi for det højest tilladelige VOC-indhold: 30g/l (2010). I Levende Farvers lermaling er der ingen VOC.

13 Godt Indeklima ClayWall forbedrer indeklimaet: Lugtfri
Immobiliserer røg og skadelige stoffer Åndbar (forhindrer skimmel-dannelse) Fugtregulerende Produktets største nytteværdi i det daglige er dets fugtregulerende egenskaber. Et eksempel: Et soveværelse på 3 x 4m, med 2,5m til loftet, med samlet dør og vinduesareal på 3,5kvm påføres 3mm lerpuds på vægge og loft. Den samlede pudsmængde bliver således 95,5 liter. Det giver en aktiv fugtbuffer på 38,2 liter. Det betyder at 2 voksne, 4 børn og en hund sagtens kan tilbringe en nat i lokalet uden at vinduerne dugger.

14 Claywall www.ClayWall.dk Smukt design Bæredygtig Brugervenlig
Allergivenlig Sundhedsfremmende Godt indeklima Går i luften fra primo april 2013


Download ppt "- Fremtidens bæredygtige overflade"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google