Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Uggelhuse Langkastrup Kraftvarmeværk A.M.B.A

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Uggelhuse Langkastrup Kraftvarmeværk A.M.B.A"— Præsentationens transcript:

1 Uggelhuse Langkastrup Kraftvarmeværk A.M.B.A
Andelshaver eller ej ? Uggelhuse Langkastrup Kraftvarmeværk A.M.B.A

2 Andelshaver eller ej ! Et andelsbevis er personligt og følger en person og IKKE et hus eller at matrikel nummer! JA NEJ

3 Andelshaver eller ej ! Starten ! Rådgivende Ingeniører
Arbejdsgruppe fra byen Skurvognen Borgerne fra byerne Uggelhuse og Langkastrup kunne nu henvende sig i ”Skurvognen” og underskrive en forhåndsgodkendelse (der ikke er juridisk bindende) om, at de gerne ville være andelshaver i kraftvarmeværket ! – pris 100,- kr. – og varmen blev ALDRIG dyrere end fyringsolien !!

4 § 3 ANDELSHAVERE/VARMEAFTAGERE
Andelshaver eller ej ! Hvad siger vedtægterne ? § 3 ANDELSHAVERE/VARMEAFTAGERE 3.1 Som andelshaver kan optages en fysisk eller juridisk person, såfremt denne er: 1. Ejer af særskilt matrikuleret ejendom. 2. Ejer af ejerlejlighed, når denne har selvstændig hovedmåler tilhørende selskabet. 3. Ejer af bygning på lejet grund. 4. En ejerlejlighedsforening/andelsboligforening eller boligselskab, der som fælles facilitet har den selvstændige direkte tilslutning til selskabets ledningsnet med hovedmåler tilhørende selskabet. Husk at: Vedtægterne til en hver tid er ”Grundloven” i et A.M.B.A Selskab. Det der står i vedtægterne er, det der er gældende !!!

5 Andelshaver eller ej ! Hvordan er du så stillet i dag ?
Hvis du er sikker på at du har indbetalt 100,- kr. og modtaget et andelsbevis – ja så er du sikkert andelshaver, men er du i tvivl ! Så er det nok en god idé at kontakte varmeværket, da det jo er dem, der har bevisførelsen for, at du er andelshaver. Har du købt et hus, hvor der allerede var indlagt fjernvarme da du købte det. Så er du ikke andelshaver (se vedtægterne) – medmindre du selvfølgelig har indgået en aftale med varmeværket om at blive optaget som andelshaver !!

6 Andelshaver eller ej ! Situationen i dag !
Hvordan skal vi så forholde os i dag ? Den siddende ”Bestyrelse” er efter vores overbevisning IKKE gyldig og kan derfor ikke træffe nogle juridiske bindende aftaler. Begrundelse ! Stort set fra den dag det første hus tilsluttet fjernvarmen blev solgt og til i dag har samtlige ”Generalforsamlinger” været ugyldige. (ikke andelshaverer har stemt til ”Generalforsamlingerne” – Se vedtægterne § 6.5. Dette skyldes at der har været IKKE andelshavere inde og stemme, hvilket er i strid med vedtægterne ! Der ud over er en eller flere fra den siddende bestyrelse, heller ikke andelshavere, hvilket også er i strid med vedtægterne !

7 Andelshaver eller ej ! Med Venlig hilsen Arbejdsgruppen


Download ppt "Uggelhuse Langkastrup Kraftvarmeværk A.M.B.A"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google