Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Et projekt om musikkultur, identitet, brugerindragelse og publikumsudvikling.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Et projekt om musikkultur, identitet, brugerindragelse og publikumsudvikling."— Præsentationens transcript:

1 Et projekt om musikkultur, identitet, brugerindragelse og publikumsudvikling

2 Musikcafeen – et regionalt spillested  Ét af 17 regionale spillesteder  Støttet af stat og kommune (ca. 2,4 mio. årligt)  Krav til program-profil og rolle i det lokale musikliv  Ca. 120 koncerter årlig  Små og mellemstore koncerter, ofte med ”smal” musik  2 fuldtidsansatte og 2 deltidsansatte  2 deltids projektansættelser i Musikcafeen[REAL]

3 Projekterfaringer:  Åbenhed i forhold til at ændre/målrette sin programlægning.  Programlægning i dialog med brugerne. Prioritering og reel inddragelse af baggrundsgruppe og ambassadører. Det giver gode resultater at afgive en vis kontrol med sit projekt og uddelegere opgaver til baggrundsgruppen, foreninger eller enkeltpersoner.

4 Musikcafeen[REAL]- projekterfaringer  Kød- og blod formidling  Faglighed på eget felt  Sæt barren højt - Hav høje ambitioner og del dem med alle involverede.  Videns- og erfaringsdeling - Del flittigt ud af erfaringer og viden, og brug tid på at lytte til andres

5 Musikcafeen[REAL] – projekterfaringer  Tid er en vigtig faktor:  Når forskellige erfaringer, forudsætninger og forventninger skal afstemmes  I forbindelse med den nødvendige netværkspleje  Når man som kulturinstitution skal bryde med vaner og forestillinger  Når ambitionen er at involvere forskellige aktørers erfaringer i at skabe så vedkommende og særlige koncertoplevelser, at folk får lyst til at kommer igen.  Fordi forandring og forankring tager tid.


Download ppt "Et projekt om musikkultur, identitet, brugerindragelse og publikumsudvikling."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google