Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Da vores danske køkken turned into a global cuisine !! Indsendt af: Familien Gluud/Madsen Herlev Indhold: 1.Food is Culture 2.Opskriften på ”En ven for.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Da vores danske køkken turned into a global cuisine !! Indsendt af: Familien Gluud/Madsen Herlev Indhold: 1.Food is Culture 2.Opskriften på ”En ven for."— Præsentationens transcript:

1 Da vores danske køkken turned into a global cuisine !! Indsendt af: Familien Gluud/Madsen Herlev Indhold: 1.Food is Culture 2.Opskriften på ”En ven for livet” 3.Gæstekokke fra Grækenland og Italien 4.Et mellemmåltid 5.Halloween 6.Festmåltid i hverdagen 7.Amerikansk Thanksgiving Dinner 8.Opskriften var en succes Danish Institute for Study Abroad

2 ”Food is Culture” Og vi vil gerne dele opskriften på ”En ven for livet” med jer Leila er halv italiener og halv græker men studerer i USA. Hun elsker at lave mad.

3 Opskriften på ”En ven for livet” Ingredienser: • 1 forældrepar med lyst til en ekstra dimension i hverdagen • 2 stk. forventningsfulde børn… • 1 stk. sød og imødekommende udvekslingsstudent • Rigelige mængder husrum og hjertevarme Smages til med: • Åbenhed • Humor • Tolerance • Lyst til at lære nyt Det hele blandes sammen og krydres med en masse gode oplevelser. Hæver 4 mdr. og er derefter klar til fordøjelse.

4 Pasta Carbonara I oktober fik Leila besøg af sine forældre. Og de tilbød at lave middag til os ud fra græske og italienske traditioner. De kom med store indkøbsposer fra Irma og indtog vores køkken. Menuen lød på: • Grønne vindruer dyppet i ostesauce (lavet af gorgonzola og fløde) og derefter rullet i finthakkede pistacienødder • Aubergine salat • Pasta carbonara • Kylling i flødesauce med masser af krydderurter samt pandestegte kartofler og peberfrugter Uhmm  Aubergine salat Vindruer dyppet i ostesauce og pistacienødder Gæstekokke fra Grækenland og Italien

5 Leila er i gang med at lave et lille italiensk mellemmåltid i form af en ”Crostata”. Men skulle den laves med Nutella eller hendes mors hjemmelavede abrikosmarmelade ?? – Hmmm ja, det blev til en halv af hver :-) Et mellemmåltid

6 Rice Krispies Treats – udformet som græskarhoveder vakte stor begejstring til Halloween Halloween

7 Festmåltid i hverdagen Denne lækre menu ventede os en dag, vi kom hjem fra arbejde: Lasagne og ”Marble Cake” a la Leila

8 Amerikansk Thanksgiving Dinner Et veldækket ”Thanksgiving Dinner” bord med alt hvad dertil hører: • Kalkun • Mashed potatoes • Sweet mashed potatoes • Stuffing • Cranberry sauce • Gravy • Pumpkin bread • Banana bread • Pumpkin pie • … og en græsk artiskok dip som et lille supplement

9 Opskriften lykkedes og vi deler gerne de ”hemmelige” ingredienser med andre værtsfamilier. Vi afprøver den også gerne selv igen. At have Leila boende har været en kæmpe oplevelse for hele familien – vi har fået et nyt familiemedlem, som har givet os så mange fantastiske input. Det har været nogle meget inspirerende måneder, og hun vil altid være i vores hjerter. Og vi har udvekslet opskrifter, så vi fortsat kan kalde vores køkken ”A global cuisine” :-) Opskriften var en succes


Download ppt "Da vores danske køkken turned into a global cuisine !! Indsendt af: Familien Gluud/Madsen Herlev Indhold: 1.Food is Culture 2.Opskriften på ”En ven for."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google