Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

INGENIØRDETACHEMENTET STAB & LOGISTIKKOMPANIET (ST&LOGCOY)

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "INGENIØRDETACHEMENTET STAB & LOGISTIKKOMPANIET (ST&LOGCOY)"— Præsentationens transcript:

1 INGENIØRDETACHEMENTET STAB & LOGISTIKKOMPANIET (ST&LOGCOY)
DEN DANSKE KAMPGRUPPE (DABG) ISAF 10 Goddag. Mit navn er René Sølvberg og jeg skal være ingeniørofficer og CH for IGDET. Som i allerede har hørt er der mange forskellige enheder med ud til ISAF og et af dem er vores IGDET, som pt. hører til under stab og logistikkompagniet, der opstiller i Aalborg. Mærket er det mærke, som Jeres soldater kommer til at bære fra nu og indtil de kommer hjem: LG mærke og Tyren, som er adopteret fra 1 PNIGKMP, som IGDET er samlet ved pt.

2 Jeg selv… Kaptajn René Sølvberg
32 år – gift med Chalotte og bosiddende i Viborg. Fire børn - Victoria (9), Mathias (4), Frederik og Nicolai (2). Ingeniørofficer i staben og chef for Ingeniørdetachementet Udsendt til Irak i 2003 Soldat siden 1996

3 Ingeniørdetachementet (IGDET) ST & LOGCOY /DABG / ISAF 10
Disposition: Sammensætning af IGDET Opgaver Vores område Vores lejre Jeg vil gerne fortælle om hvordan vi er organiseret, skitsere nogle af de typiske opgaver som vi kan komme ud for, vores område og lejre.

4 Ingeniørdetachementet
IGDET/ISAF 10 47 soldater + 3 hunde IGDET består i alt af 47 mand og tre hunde, som er organiseret i to mindre enheder – PNIGDEL med en delingstrop og tre grupper, som kører i pansret mandskabsvogn. IGELM med en delingstrop, en GRP med PNMIRK og MMIR, LVG samt RGR og LÆMA. En ammunitionsrydningsgruppe til rydning af fabriksfremstillet ammunition, som kører i pansret mandskabsvogn. Endvidere har de to minerydningsplejle og tre hunde til at finde sprængstoffer og gennemføre redning ifm. mineulykker. Til sidst har vi en LEJRGRP, som primært gennemfører vedligeholdelsesopgaver i lejrene.

5 Ingeniørdetachementets opgaver
Yde ingeniørstøtte til Bataljonens operationer! Skabe manøvrefrihed for enhederne! Mine-/bombesøgning Gennembrydning Overvindelse af hindringer (vandløb) Rekognoscering af veje, broer, vandløb mv. Beskyttelse af egne styrker Ammunitions- og minerydning Lejr- og konstruktionstjeneste Hjælpe med uddannelse af Afghanere IGDET yder en stor og uundværlig indsats til BTN operationer og der er stor efterspørgsel på os, idet vi er en relativ lille enhed ift. de mange opgaver. Vores primære og overordnede opgave er at skabe manøvrefrihed: Dette gør vi ved at gennemføre mine og bombesøgning, hvor vi ofte baner vejen for kampenhederne. Vi kan gennembryde hindringer såvel maskinelt med vores panserede minerydningsplov og manuelt med sprængstoffer mv.

6 N Vores område… Ca. 40 km Ca. 30 km FOB Budwan FOB Rahim FOB Zumberlay
FOB Kahr Nikah FOB Zumberlay

7

8

9

10

11

12 Camp Bastion Hovedbase i regionen for mange nationaliteter: US, UK, DK m.fl. Ca. 5 km Ca. 3,5 km Hovedbase: Operative enheder Felthospital Lufthavn (Fly/Heli) Brændstof Ammunition Værksteder Beboelse (ind/ud) m.m.

13 Camp Price Ca. 0,5 km Ca. 0,75 km Base for: DK, UK, US,
KBR (civilt firma) Ca. 0,5 km Operationsbase: Operative enheder Kommandostationer Lufthavn (Heli) Værksteder Beboelse m.m. Ca. 0,75 km

14 Spørgsmål ?


Download ppt "INGENIØRDETACHEMENTET STAB & LOGISTIKKOMPANIET (ST&LOGCOY)"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google