Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Den menneskelige hjerne …

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Den menneskelige hjerne …"— Præsentationens transcript:

1 Den menneskelige hjerne …
… snyder os så snart den kan!

2 Den menneskelige hjernes fantastiske kraft   Jeg knune ikke tro at jeg rnet fitskak knnue frotså havd jeg ltsæe. Den meknsienelge henrjes fatsikatsnke kafrt ! Igløfe feksrore ved Cimrbgade uventiriset er det lygdgieglit i heklivn rølgkækegfe betogvnasre kemomr i et ord, det etesne vgitgie er at det frøtse og sditse batsgov såtr det rtgigie setd. Retesn kan vræe et tatlot rod og man kan sidtag lsæe det uedn peberlomr. Det er frodi den meknsienelge fatrosnd ikke lesær hervt bagtsov for sig, men odert som en hheled. Ferbavsonde ikke snadt ? og jeg har atild terot at svatning var vitgigt.

3 Hvis noget roterer – tag hjem, du har brug for pause !

4 Kig engang på dette billede. Hvad ser du ?
Forskning har vist at børn ikke kan identificere det intime par fordi de ikke har nogen forudgående hukommelse forbundet med sådan et scenario. Børn ser ni delfiner. Dette er en test for at bestemme om du allerede har en voksen tankegang. Hvis det er svært for dig at finde de ni delfiner indenfor seks sekunder er din tankegang helt sikkert voksen.

5 Optiske bedrag og visuelle fænomener Vil du prøve forvirre dine øjne og hjerne lidt ? Ja ? Så prøv gang at kigge på de følgende billeder ..

6 Det ...

7 … bevæger sig ikke !

8 ... parallel eller ikke ?

9 Spiral eller cirkel ?

10 Koncentrer dig om krydset i midten, efter et stykke tid vil du bemærke at den violette plet, som bevæger sig, bliver grøn ! Kig på krydset lidt længere tid og du vil bemærke at alle pletter undtagen den grønne forsvinder.

11 Det bedste til sidst ...

12 Følg instruktionerne herunder
Følg instruktionerne herunder. *         1) Kik intenst på de 4 små prikker i midten af billedet i 30 sekunder *         2) Kig så på væg i nærheden *         3) Der vil fremkomme en lys plet *         4) Blink et par gange og du vil se en figur *         5) Hvad ser du ? Eller hvem ser du ?


Download ppt "Den menneskelige hjerne …"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google