Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Oplæg Om Stranden 222 En afdeling under Den Sociale Udviklingsfond (SUF) , der har eksisteret som nonprofit fond siden 1991.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Oplæg Om Stranden 222 En afdeling under Den Sociale Udviklingsfond (SUF) , der har eksisteret som nonprofit fond siden 1991."— Præsentationens transcript:

1 Oplæg Om Stranden 222 En afdeling under Den Sociale Udviklingsfond (SUF) , der har eksisteret som nonprofit fond siden 1991.

2 Visionen Et alternativt bofællesskab med muligheder for at udfolde livet på egne præmisser helt uden tvang og med 100% medbestemmelsesret. Ansatte uden nøgler som skal have tilladelse til at komme på arbejde. Pris:

3 § 107 Kommunalbestyrelsen kan tilbyde midlertidigt ophold i boformer til personer, som på grund af betydelig nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne eller særlige sociale problemer

4 Hvad er Stranden? Et alternativt bosted med en mangfoldighed af
Livsudtryk: Læren om livet Et udredningsprogram Et helle for nogle unge De unges sted! Faglighed som socialpædagogik, socialpsykologi, socialpsykiatri og sundhedspleje som omdrejningspunkt.

5 Hvad er en socialkonsulent?
Udvise empati, rummelighed, forståelse og tilgængelighed – 24 TIMER Være i dialog med sine unge – veksle mellem tale med/tale imod Have sin opmærksomhed på de unges problematikker og behov – undgå at projicere egne behov, erfaringer og normer over på de unge (egne erfaringer/problematikker holdes for sig selv) Være villig til at ændre metode, starte forfra, tilgive Være forberedt på at tackle konfliktsituationer – hver især overveje risici i dette job, altid gøre sit bedste, men samtidig være indstillet på, at i dette felt er der ingen garantier, det kræver råstyrke at være SK Være på forkant i.fht. at have overvejet/forberedt mulige konfliktsituationer – hvad vi kan risikere at komme ud for.

6 Omsorgsarbejde Det pædagogiske rum Udvikling

7 Det pædagogiske rum Læring Sport Samspil Kultur Strukturering
Hjælp til selvhjælp Undervisning Læring via pædagogen som rollemodel Det fælles tredje Relationsarbejde Tilberedning af mad Arbejde med netværk Rengøring

8 Etik: Værdi og holdning
Der findes ingen evig sandhed Der findes ikke én rigtig behandlingsfilosofi Der findes ikke én rigtig måde at se tingene på Det er beboeren der ejer sin egen smerte Det er beboeren som må leve med konsekvenserne af sine valg i livet Det er ikke ret meget vi ved med sikkerhed, slet ikke hvad der er bedst for beboeren VALG kan udløse lidelse – behandleren må tage afstand fra at kende det eneste svar på beboerens spørgsmål

9 Brugerudviklingssamtale (BUS) Logbogen Socialt udviklingsindex
Dokumentation Brugerudviklingssamtale (BUS) Logbogen Socialt udviklingsindex


Download ppt "Oplæg Om Stranden 222 En afdeling under Den Sociale Udviklingsfond (SUF) , der har eksisteret som nonprofit fond siden 1991."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google