Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

En ny MPB (multi purpose boat), er snart på vandet

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "En ny MPB (multi purpose boat), er snart på vandet"— Præsentationens transcript:

1 En ny MPB (multi purpose boat), er snart på vandet
Utopia 23 En ny MPB (multi purpose boat), er snart på vandet

2 Utopia 23 Definition af ordet utopi - UTOPIA:
UTOPI betyder: Urealisable fremtidsdrømme, uigennemførlige idealistiske tanker. UTOPIA bliver navnet på den ultimative båd vi vil producere.

3 Årsag til kreationen af Utopia:
Utallige kunders og brugeres kommentarer på bl.a. bådudstillinger: Den båd er for tung, Den må jeg ikke traile efter min bil. Cockpittet er for lille. Hvor er toilettet? – Kahytten er ikke ret stor! der kan man da ikke overnatte. Hvor kan man lave mad? Der er glasfiber overalt, ingen komfort. -

4 Koncept krav til Utopia:
Ønsket om at skabe en unik 23` (7m) båd, der adskiller sig fra de kendte bådtyper på markedet som følgende: Stabil, let planende, ekstremt gode sejlegenskaber, øget stabilitet opnås ved hjælp af ballasttanke. Driftsøkonomisk og lydsvag. Komplet udrustet koncept inklusive alu letvægtstrailer. Bygget af 1.klasses materialer i bedste kvalitet, for at opnå et langtidsholdbart og værdifast produkt (høj gensalgsværdi). Lav vægt ca. 800Kg + motor, total trækvægt 1600kg, trailbar efter en mellemklassebil, støjsvag vibrationsfri påhængsmotor installation, faciliteter og rummelighed som i en 28` under hensyntagen til miljøet. Teak-dæk og lønning Klassiske linier kombineret med moderne design. MPB (multi purpose boat), velegnet som dè-luxe fiske-, vandsports-, tur-, familie- ferie-, day cruiser båd og fungere som en campingvogn. Indretning, faciliteter og udstyr der tilgodeser såvel feminine som maskuline behov.

5 Hvordan opnås lav vægt; Hvad gør Utopia til det ypperste på markedet?
Den specielle bundkonstruktion med moderat v-bund, præcist afstemt forskib, brede stiklinier og speciel designede nedadvinklede shines, bevirker lav planings tærskel og gode egenskaber ved sejlads i bølger. Helt op til 50% lettere end andre både i samme størrelse. I stedet for anvendelse af polyester støbes Utopia i Vinylester, styrkemæssigt har det dobbelt så stor brudforlængelse. Der anvendes distancemateriale til opbygning efter krav til CE-godkendelse kat. B. Distancematerialet har en lyddæmpende, kondenshindrende, samt ikke mindst en vægtbesparende effekt Pilhøjder på alle flader for øget formstabilitet, resulterende i større styrke, mindre materiale forbrug, slutresultatet er en meget lavere vægt, end traditionelt bygget både, derved mindre / lettere motor, mindre tank kapacitet, nemmere handling, mindre trailer, mindre trækkende bil, minimum brændstofs forbrug, ved såvel trailerkørsel som sejlads. alt i alt en miljøvenlig ”STOR” båd.

6 Hvordan man opnår storbåds oplevelser i en 23`:
I sammenligning med andre både, er der opnået 3-4 fod mere pladsudnyttelse i længderetningen, i kraft af et fyldigt forskib med relativ lodret stævn, og et nyudviklet agterspejl med integreret badeplatform. Denne konstruktion giver meget mere plads, i henholdsvis kahyt, doghouse m/ pantry og i det store åbne cockpit med et frit dørkareal på godt 4,5m2.

7 Følg Utopia`s tilblivelse
fra tegning via plug til sejlklar båd!!

8 Spanterids fra Arne Borghegn

9 Udskæring og opsætning af spanter

10 Agterspejl:

11 Stævn:

12 Beklædning af skrog:

13 Klargøring af skrog plug:

14 Slibning, slibning og atter slibning 32m2
2000 vandslibning Voks polering

15 Færdig skrog plug:

16 Agter luger, plug og forme:
Plugs til agterluger

17 Skrogform:

18 Stadig opbygning af skrog form:

19 Endelig færdig skrogform:

20 Et vendepunkt for Utopia

21 Yeeeeesss !….

22 Overbygning, kahyt og cockpit:

23

24 Overblik af plug til kahyt etc.

25 Tag tager form: Montering af anti skridmønster Færdig tagform

26


Download ppt "En ny MPB (multi purpose boat), er snart på vandet"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google