Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

1991 Sommertur til Rønne – Det var her det hele startede. Efterfølgende ser du billederne fra den første sommertur i 1991. Sommerturen i 1991 blev arrangeret.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "1991 Sommertur til Rønne – Det var her det hele startede. Efterfølgende ser du billederne fra den første sommertur i 1991. Sommerturen i 1991 blev arrangeret."— Præsentationens transcript:

1 1991 Sommertur til Rønne – Det var her det hele startede. Efterfølgende ser du billederne fra den første sommertur i 1991. Sommerturen i 1991 blev arrangeret af den daværende holdleder, Ole Stange som selv er Bornholmer, og det var derfor naturligt at han lagde turen på sin hjemegn. Det han ikke vidste, var at det skulle være startskuddet til foreløbig 21 afholdte sommerture, hvor du på forsiden kan se hvilke byer i Danmark vi har besøgt igennem tiden. Denne tur til Bornholm blev afholdt i slutningen af august, men det er senere besluttet at sommerturen altid afholdes den første hele weekend i september, med fredag som første dag.

2 Dette RIK’s klubmærke anno 1991

3 Vores første holdbillede 9 spillere

4 Efter kampen skulle der skylles, det var i øvrigt årets varmeste dag

5 Senere tog vi på udflugt og er her i Arnager til øl og sild

6 Ja – lige en øl mere, inden vi skulle videre

7 Det var turen til Rønne Klik på RETUR for at komme tilbageRETUR


Download ppt "1991 Sommertur til Rønne – Det var her det hele startede. Efterfølgende ser du billederne fra den første sommertur i 1991. Sommerturen i 1991 blev arrangeret."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google