Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen 1. Velkommen Jeg hedder Ulf Oscarson. I 1998 blev jeg præsenteret for virksomheden Forever Living Products, hvis hjemmeside du netop nu er på.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen 1. Velkommen Jeg hedder Ulf Oscarson. I 1998 blev jeg præsenteret for virksomheden Forever Living Products, hvis hjemmeside du netop nu er på."— Præsentationens transcript:

1 Velkommen 1. Velkommen Jeg hedder Ulf Oscarson. I 1998 blev jeg præsenteret for virksomheden Forever Living Products, hvis hjemmeside du netop nu er på. For mig blev den præsentation begyndelsen på en fantastisk rejse, og jeg er derfor meget stolt over at fortælle om virksomheden. Jeg vil fortælle så objektivt, jeg kan, for at du kan få et så retvisende billede af virksomheden som muligt.

2 Dagens program Indledning og præsentation Pause Egen virksomhed
2. Inden jeg begynder at beskrive virksomheden, vil jeg kort fortælle lidt om de medarbejdere, som er fordelt i hele vores område. Det er dem, der får os til at ekspandere. Vores undersøgelser viser et spændende og bredt spektrum blandt disse personer. Vi er i alderen fra 18 år og opefter. Begge køn er repræsenterede, selv om kvinderne er i overtal. Vi har forskellige erfaringer og baggrunde, og alle mulige professioner er repræsenteret. På trods af forskelle viser det sig, at vi har fælles sager. Den mest kraftfulde er vores stærke drivkræfter. Vi er personer, som vil tage ansvar for os selv, og vi vil udvikles. Her ser du nogle af drivkræfterne. Personligt blev jeg i begyndelsen grebet af den økonomiske mulighed, men i dag er det den personlige udvikling, som er vigtigst. Når man besidder stærke drivkræfter og selv kan bestemme over sin tid, over sin fritid, hvem man vil arbejde med, og hvor meget man vil tjene, så kollidere det ofte med et ansættelsesforhold. Vi har derfor fundet ud af, at den eneste realistiske måde at få succes med de mål er at have en egen virksomhed. Når man spørger folk, om de nogensinde har tænkt på at have en egen virksomhed, svare de fleste ja. Når man bagefter spørger, om de har egen virksomhed, bliver svaret oftest nej. Årsagen til det er, at man hovedsageligt er urolig for de risici, der er forbundet med at etablere en egen virksomhed. I denne præsentation skal jeg vise dig, at der faktisk er virksomheder, du kan drive uden de normale risici. Det kan du gøre som det passer dig ud fra den tid, du selv disponerer over - nogle timer om ugen, deltid, halvtid eller heltid. Du bestemmer selv.

3 Vi og vores drivkræfter
Egen virksomhed 3. Den nemmeste måde at få succes på er at starte med noget i den rette trend. Aldrig tidligere har mennesker investeret så meget i deres velbefindende. Viden om, hvor vigtigt det er at have det godt, er større end nogensinde tidligere, og aldrig før er der blevet satset så meget på vores indre og ydre helse. Alle vil jo være friske, se godt ud og føle sig vel tilpas. Er det ikke rigtigt? Flere og flere indser også, hvor vigtigt det er selv at tage ansvar for sit eget og sin families helse og velbefindende. Det bevirker, at interessen øges for produkter (gerne naturlige), som både øger velbefindendet og gør det nemmere at klare hverdagens krav og anstrengelser. Her passer vores produktsortiment perfekt ind. Muligheder Risici

4 Helsebranchen er hot Alle vil være friske og se godt ud
Derfor investerer mennesker i deres velbefindende 4. Helsebranchen bare vokser og vokser. I de sidste 20 år er den konstant øget - stabilt og kraftigt. Hvis du tænker lidt efter, så har du sikkert selv set tegn på det. Dette diagram viser netop salgsudviklingen af produkter indenfor helse, kosmetik og hygiejne. Eksperter fortæller, at så langt man kan udtale sig om fremtiden, vil denne vækst fortsætte. Vi er selvfølgelig glade for at virke i en branche, hvor fremtiden ser så lys ud. Og vi er stolte over at arbejde i en virksomhed, som har et så stærkt og bredt sortiment af produkter for ydre og indre helse hos såvel mennesker som dyr. Jo, mange af vores produkter passer også aldeles udmærket til vores husdyr.

5 Stabil vækst Helsemarkedet i Norden Helsemarkedet ca. 400 millioner €
TID Helsemarkedet i Norden Helsemarkedet ca. 400 millioner € 5. Virksomheden hedder Forever Living Products – men vi kalder den Forever. Den blev grundlagt i 1978 i USA. Det er en global, privatejet og selvfinansieret virksomhed med højeste kreditbedømmelse (AAA-rating). Der er selvstændige forhandlere i mere end 150 lande verden over. Vores omsætning måles i flere milliarder USD. Forever er som andre ansvarlige virksomheder miljø- og kvalitetscertificerede, og vi var den første virksomhed, der blev certificeret af det uafhængige IASC, International Aloe Science Council. Vi påtager os også et stort socialt ansvar for vores medarbejdere samt ved at være kraftig engageret i velgørenhed. Siden 1998 har vi virket i Skandinavien med kontor i Mölndal ved Göteborg. Her er der ansatte, som har til opgave at yde service til markederne i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

6 Dette er Forever Globalt - i mere end 150 lande
Privatejet og selvfinansieret Grundlagt 1978 Omsætning på mange milliarder USD Miljø- og kvalitetscertificerede, socialt ansvar Skandinavisk kontor 6. Forevers fantastiske fremgange bygger frem for alt på hovedingrediensen, som er basis i de fleste af vores produkter, nemlig økologisk dyrket Aloe vera. Aloe vera er en nytteplante, som i flere tusinde år har været benyttet i forskellige kulturer på grund af sine velgørende egenskaber på huden. Nu ved man, at Aloe vera også er godt indvortes. Det, der anvendes, er den geléagtige plantesaft i bladene, som udover vand indeholder en række vigtige stoffer – bl.a. vitaminer, mineraler, enzymer, aminosyrer og plantestoffer. Alle disse stoffer samvirker, og det resulterer i unikke egenskaber og effekter. Udvendigt tilfører den fugt, blødgør og lindrer kløe efter insektstik.

7 Tryghed for alle 8. Forever er verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera med egne økologiske marker i USA, Mexico og Dominikanske Republik. Vi dyrker altså økologisk og høster planterne manuelt. Derpå friskpresser vi, straks efter de er høstet, for at undgå oxidering. Oxidering betyder nemlig, at stoffer bliver nedbrudt i kontakten med ilt, hvorved deres egenskaber forringes - ligesom et æble, som bliver mørkt, når man har skåret i det. Aloe veraens oxideringsproces går hurtigt, derfor skal der hurtigt tages hånd om Aloe veraen. Forever har også patent på stabiliseringsmetoden, som bevirker, at den nyhøstede Aloe vera kan bevares uden at miste sine velgørende egenskaber. Forever ejer hele produktionskæden fra dyrkning, produktfremstilling til distribution og kan dermed kontrollere kvaliteten i hvert led.

8 Fra plante til produkt Verdens største avler
Økologisk dyrket – høstes manuelt Friskpresset Patenteret stabiliseringsmetode 9. Aloe vera er godt til alle – unge som gamle, mænd og kvinder samt til dyr. Derfor er Aloe vera basen i de allerfleste af vores produkter, selvom vores brede sortiment også indeholder nogle produkter uden Aloe vera, f.eks. visse kosttilskud. At vi har produkter til både mennesker og dyr giver os desuden et meget stort og godt markedspotentiale.

9 Produkter for alle Helse Hår Hud Krop
10. Vi arbejder med en forretningsmodel, som vi kalder Team Marketing. Det betyder, at et netværk af selvstændige forhandlere sælger Forevers produkter direkte til deres kunder. Med denne model minimeres mellemleddene. Hvor der er mellemled er der altid omkostninger og fortjenester. Fortjenesterne går med vores forretningsmodel til netværket.

10 Traditionelt salg Team Marketing Produktion Grossist Butik Personale
Reklamer Kunde Team Marketing 11. Vores koncept – via Team Marketing at sælge produkterne gennem selvstændige forhandlere – giver mennesker en mulighed for at starte en egen virksomhed uden risiko. En egen virksomhed indebærer som oftest, at man skal foretage store investeringer. Hos os er investeringerne meget små. Årsagen til det er, at du antagelig allerede har rådighed over det, du behøver, hvilket hos os i princippet er en mobiltelefon og en pc. Du skal have et lager, men fordi du får din leverance 2-4 dage efter bestilling, kan det være ganske lille. Hos Forever bestemmer du selv hvornår, hvor og hvordan du vil arbejde, og du kan gøre det på din egen måde indenfor Forevers koncept – et koncept, som har fungeret siden Traditionelt konkurrerer virksomheder mere eller mindre med hinanden. Hos os arbejder du altid i et team, som giver dig støtte og hjælp, samtidig med, at du også hjælper andre. Produktion Forhandler Kunde

11 En egen Forever-forretning
Ingen eller lille økonomisk risiko Ganske lille investering Minimalt lager 365 dages returret for usolgte varer Udviklende Vælg selv hvornår, hvor og hvor meget, du vil arbejde: Deltid, halvtid eller heltid Arbejd på din egen måde indenfor Forevers koncept Arbejdsindsats Indkomst Socialt Stor støtte og god hjælp Hjælp andre 12. I Team Marketing vælger du selv, hvor dit fokus skal være. Mange ser det som en mulighed for at tjene lidt ekstra ved at sælge produkter. Andre lokkes af muligheden for at arbejde deltid eller måske fuld tid med det. Det vigtige er, at det er dig selv, som bestemmer, hvordan du vil gribe det an. Styrken i modellen er, at så godt som alle kan tjene nogle tusinde kroner ekstra om måneden på nogle få timers arbejde. For den, som hjælper Forever med at ekspandere ved at arbejde målrettet med at bygge en salgsorganisation, er muligheden på relativ kort tid at skabe meget større indtægter.

12 Vælg din vej 1. Sælg produkter ved personligt salg 2. Hjælp andre med at starte salg 3. Byg et team 13. Kik på mulighedernes trappe. Dette er et billede af de fortjeneste- og karrieremuligheder, der er hos os. Som ny forhandler med fokus på at sælge, er det de første 2-3 trin, der gælder. Når kompetensen efter et stykke tid er øget, bestemmer man, om man vil fortsætte på samme måde eller gå videre. I positionen Manager har man oftest personer i sit netværk, og derfra er der mange spændende veje. Det er også her, man begynder at tænke på at arbejde mere med Forever – måske halvtid for på lidt længere sigt at have Forever som sin heltidsbeskæftigelse. De i Skandinavien, som i dag har den højeste position, er Diamond Managers. De tjener ca kr om måneden. Ufattelig mange penge. Vi ved, de fleste ville være tilfredse med en tiendedel af det eller endda mindre!

13 5 000 Kr/md 8 000 20 000 15 000 Kunder: st st st st (Managers kvalificeret til lederskabsbonus) Avance: % % % % Organisation: st st st st Provision: 5 % % % % Indtægter for aktive forhandlere med ovenstående forudsætninger NDP-bonus ligger udover ovenstående beregninger. Karrierestigen 14. Bedre økonomi er én årsag til at arbejde med Forever, men mange andre grunde er mindst lige så vigtige. Nogle af dem vises her. Men det er også trygheden ved at have en virksomhed, man har tillid til, i ryggen, samt visheden om, at man aldrig er alene i sin stræben mod målet; for vi hjælpes ad. I Forever viser vi på forskellige måder vores påskønnelse til de, som har valgt at arbejde sammen med os. Blandt andet foretager vi hvert år internationale rejser, hvor vi mødes og udveksler erfaringer med ligesindede. Vi elsker at se mennesker udvikles, og vi gør simpelthen alt, for at du skal vokse og videreudvikles!

14 Forever for dig Bestem selv Arbejd med dem, du trives med
Udvikl dine idéer Rejser Mød ligesindede Uddannelser 15. Markedet for helse og velbefindende vokser og vokser. Derfor er produkter af høj kvalitet, som Forevers, altid interessante og efterspurgte. Vi har derfor brug for at være flere. Er det her interessant for dig? Så klik i karrieredelen på hjemmesiden for at blive forhandler, så ledes du automatisk videre. Tak fordi du lyttede. Vi ønsker dig god energi med det!

15 Tag første trin nu - og gå så langt, du vil
Helse- og skønhedsmarkedet vokser hele tiden, og kvalitetsprodukter, som Forevers, er altid efterspurgte Nu ved du, hvilke muligheder vores koncept giver dig Velkommen tilbage efter pausen! 16. Markedet for helse og velvære vokse og vokser. Derfor er produkter af høj kvalitet, som Forevers, altid interessante og efterspurgte. I dag har I også set, hvilke muligheder vores koncept indebærer. Så hvis det virker interessant – så bliv her efter pausen, så vil vi fortælle mere. Hvis nogen føler, at det her ikke er interessant, så er det helt i orden at gå herfra i pausen. Tiden er værdifuld, og vi vil ikke unødigt opholde nogen.


Download ppt "Velkommen 1. Velkommen Jeg hedder Ulf Oscarson. I 1998 blev jeg præsenteret for virksomheden Forever Living Products, hvis hjemmeside du netop nu er på."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google