Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Vil du være sponsor i et seriøst projekt ?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Vil du være sponsor i et seriøst projekt ?"— Præsentationens transcript:

1 Vil du være sponsor i et seriøst projekt ?
Velkommen til denne korte gennemgang

2 - hvor målet i 2008 er ..at blive Danmarksmester.

3 - hvor teamet består af Det kan teamet - der består af:
Palle Bjørnsten, Frederiksværk, 23 års erfaring med motorsport. Er teamchef, chauffør og sponsoransvarlig. Har mere en 150 rallyløb ”i rygsækken”. Jon Rasmussen, Fredensborg, 16 års erfaring med motorsport. Michael Bülow, Hillerød, 7 års erfaring med motorsport. Tommy Johannessen, Hillerød, 3 års erfaring med motorsport. Klaus Jensen, Ryomgård, 15 års erfaring med motorsport. Teamet råder altså over 64 års erfaring, har vundet 27 individuelle og 4 samlede mesterskaber siden 1984, hvor det seneste er Svensk Dansk Rally Cup 2003

4 - hvor kompetencerne er følgende
10 år som rallychauffør og mere end 70 løb med baghjulstrukne biler, har givet teamet og chaufføren den store og vigtige rutine i håndtering og opsætning af racerbiler til kørsel med høj fart på løst underlag. Det løse underlag er absolut teamets foretrukne, og venlige kollegaer i rallysporten mener, at chaufføren er blandt de bedste på grus/løst underlag – i hele Danmark.

5 - hvor chaufføren behersker viste køreteknikker
Skal aktiveres med tryk med musen

6 - hvor det samlede projektet er således
Projektet, der er fabriksstøttet via Husqvarna Danmark A/S, er en fortsættelse af de flere hundrede kilometer hastighedsprøver, vi har kørt på asfalt i Danmark, men i særdeleshed de mange kilometer vi har kørt på grus i Sverige. Erfaringerne vi har høstet er meget vigtige for projektets succes, da det er en kombination af begge underlag, der køres på. De kompetencer chaufføren besidder, passer perfekt til den brede kørestil der bruges i denne disciplin. Den største forskel fra tidligere til nu vil være, at der er flere på prøven/banen samtidig. Erfaringen holdt op mod udfordringen gør stadig, at vi mener at en placering på podiet i Danmarksmesterskabet 2008 er realistisk.

7 det nye team i Dansk Motorsport 2008:
så velkommen til… det nye team i Dansk Motorsport 2008: # 516 Husqvarna Racing Denmark

8 Hvad er Husqvarna Racing ?
Det er ambitiøst….. Det er udfordring….. Det er nytænkning….. Det er importørstøttet….. Det er gennemarbejdet….. Det er organisationen, hvor alle yder 100% for at nå målet….

9 Hvad er Crosskart ? Det er en motorsports disciplin, hvor der er op til 9 karter på banen samtidig. Hele opbygningen af Crosskart løbet er faktisk meget lig med Formel 1. Den største forskel er nok – at det foregår på en kombinationsbane hvor asfalt, jord, slagger, kalk og grus er underlaget. Et heat går normalt over ca. 6 omgange, og banen er ca. 700 meter pr. omgang. Der køres flere heat på en dag, og der er normalt mange tilskuere til disse arrangementer. En Crosskart er baseret på en traditionel gokart, men ombygget til at kunne tåle de meget hårde belastninger som banen giver. Den er 210cm lang, 150 cm lang og 140 cm høj. Der er kun plads til en chauffør i cockpittet. Hjulophæng er lavet i stil med en Moto-Cross maskine.

10 Hvilke specifikationer har en Crosskart ?
Tekniske: Motor: 500ccm 4-taktet Husqvarna-motor på 75 HK v/ 7200 omdrejninger Vægt: Komplet 290 kg – med brændstof og chauffør (4 kg/hk) 0 – 100 km/t: På under 4 sekunder Gearkasse: 4 gears gearkasse (skift uden brug af kobling) Undervogn: Komplet justerbar undervogn (for og bag) Bremser: Hydraulisk bremsesystem med justerbart pedaltryk Ramme: Chassis svejset sammen – karosse er af glasfiber Sikkerhed: Inderst: Brandhæmmende undertøj, handsker og baclava Yderst: Brandhæmmende køredragt, sko, styrthjelm og briller I Crosskarten: Specielt sæde, 6-punkts 3” sikkerhedsseler

11 Hvilke krav stilles der til vedligeholdelsen ?
Naturligvis kræves der en vedligeholdelse. Det største arbejde ligger op til løbet hjemme på værkstedet, hvor Crosskarten gennemgået fra A-Z for at mindske mulighederne for tekniske defekter under løb. I ryttergården, bruges vores lukkede trailer med plads til Crosskart’en og alle dens reservedele. Traileren indeholder arbejdsbord, vandtank, generator, en stor presenning til at holde på, en markise til at skåne mekanikere mod regn, donkraft og hånd-værktøj. I traileren er også et telt til at overnatte i, bord, stole og en pavillon.

12 Hvor køres disse løb ? For 2008 er der planlagt 7 afdelinger – tællende til Dansk Mesterskab. De bliver afholdt på Sjælland og i Jylland. Der er p.t. 5 baner i Danmark, der kan tilbyde faciliteter til denne sport. Alle løb og træningsdage køres på lukkede - meget publikumsvenlige - specielle baner. Banerne deles med Dansk Mesterskab i Rallycross og folkeræs. I Sverige afholdes også en disciplin, der hedder Backtävling, hvor Crosskarter kører en enkelstart: 4 kilometer på kortest mulig tid. Derudover påregner teamet, at skulle deltage i omkring 10 udstillinger og sponsorarrangementer landet over. Naturligvis også dit arrangement…..

13 Hvordan ser en tidtagning ud ?
Skal aktiveres med tryk med musen

14 Skal aktiveres med tryk med musen
Hvordan ser et heat ud ? Skal aktiveres med tryk med musen

15 Hvad vinder virksomheden ?
Den sponserende virksomhed, vil blive ”koblet sammen” med den eneste fabriksstøttede Husqvarna Crosskart i verden. Den er lakeret i orange. Husqvarna har mange sejre i motorsport gennem 5 årtier, og vi har tænkt os at fortsætte denne sejrsrække. Vi mener at denne meget publikumsvenlige motorsportsdisciplin, er en rigtig god mulighed for virksomheden til at blive set i ”nye omgivelser”. Jordbanesporten stormer frem, og vil med tiden kunne blive lige så attraktiv at transmittere i TV, som asfalt-banesporten (DTC) er blevet de senere år. Da vores team er bygget op, så vi altid har tid og overskud til at tale med publikum og sponsorer ved arrangementer, vil virksomheden altid være velkommen med ansatte, deres familier og gæster til virksomheden, der ønsker en dag i motorsportens tegn. Vi har i hvert fald altid kaffe på kanden.

16 Hvad er en bannersponsor ?
Hvis virksomheden skulle have lyst til at blive bannersponsor i vores team, vil vi fremstille en kontrakt med de fornødne oplysninger på. Aftalen er gældende for et kalenderår og er inklusiv moms. Beløbet aftales for en sæson. Bannersponsoren præsenteres på hjemmesiden i tekst og med logo i rullepanelet og på vores materiel – alt efter aftale. Naturligvis gør vi hvad der er muligt, for at få nævnt vores sponsorer i pressemeddelelser og nyhedsbreve udsendt af teamet. Sponsoren tilbydes at have teamet sat op, ved en intern/ekstern udstilling som virksomheden måtte deltage i. Dette kræver kun dækning af transport og logi omkostninger. Reklameartikler leveres af sponsoren selv.

17 Hvordan får man fat i teamet ?
Husqvarna Racing Denmark v/ Palle Bjørnsten Kabbelejevej 3, Kregme DK Frederiksværk Telefon: Page: Mail:


Download ppt "Vil du være sponsor i et seriøst projekt ?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google