Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Åbent landskab Jeg ka´ bedst med åbne vidder nær ved havet vil jeg bo

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Åbent landskab Jeg ka´ bedst med åbne vidder nær ved havet vil jeg bo"— Præsentationens transcript:

1 Åbent landskab Jeg ka´ bedst med åbne vidder nær ved havet vil jeg bo
Tekst: Ulf Lundell Dansk: Jan Toftlund 1987 Melodi: Ulf Lundell 1982 Jeg ka´ bedst med åbne vidder nær ved havet vil jeg bo et par måneder om året Der brænder jeg min brændevin for at sjælen kan få ro. og sanker selv min krydderurt Jeg er skabt til åbent landskab og drikker det med velbehag hvor vindene får fart til sild og hjemmebag. hvor lærken hænger himmelhøjt Jeg er skabt til åbent landskab og synger smukt og klart. nær ved havet vil jeg bo.

2 Åbent landskab Jeg ka´ bedst med fred og frihed for både krop og sjæl.
Tekst: Ulf Lundell Dansk: Jan Toftlund 1987 Melodi: Ulf Lundell 1982 Jeg ka´ bedst med fred og frihed for både krop og sjæl. Hvis du kommer fuld af stridslyst, Men trods alt ikke længre end så ser jeg helst din hæl. at det ka´ ske engang at jeg Jeg er skabt til skumringstimer sidder under stjernerne og aftenbrisens sus og hører fest og sang. med hanegal på afstand og Jeg ka´ bedst med fred og frihed med langt til næste hus. for både krop og sjæl.

3 Åbent landskab Tekst: Ulf Lundell Dansk: Jan Toftlund 1987 Melodi: Ulf Lundell 1982 Lad mig høre blæsten bruse Så lægger jeg en krans af løv og mågens morgenskrig et sted hvor runestene står og lytte til konkylier som vidner om en tanke der med havets sange i. har holdt i tusind år. Med det klare og det enkle Lad mig høre blæsten bruse er jeg på sikker grund. og mågens morgenskrig. Når et ja er ja og nej er nej Jeg ka´ bedst med fred og frihed og tvivlen holder mund. nær ved havet vil jeg bo.


Download ppt "Åbent landskab Jeg ka´ bedst med åbne vidder nær ved havet vil jeg bo"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google