Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

At kende sig selv At kende sig selv er at finde et lys

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "At kende sig selv At kende sig selv er at finde et lys"— Præsentationens transcript:

1 At kende sig selv At kende sig selv er at finde et lys
Tekst: Jesper Kallesøe 1994 Melodi: Erik Sommer 1994 At kende sig selv er at finde et lys og flakke som møl i spiraler, at føle et sug mod det fjerne, et gys i flugt med kometernes haler, sprænge sig ud gennem knogler og hud og glide mod himlen som svaler.

2 At kende sig selv Tekst: Jesper Kallesøe 1994 Melodi: Erik Sommer 1994 At ville sig selv er at bane sig vej For kærlighed buldrer i celler og væv i krattet, hvor tornene flænser, og bølger fra græs og til hvaler. at vække sin Tornerose til leg Den dirrer i dunet om dammenes siv og ride i spring over grænser og blikket, når kæresten taler - træffe et sted - slynger sig op på en kærlighed til den finder en krop, til det, som du slet ikke ænser! og elsker mod alle moraler.

3 At kende sig selv Tekst: Jesper Kallesøe 1994 Melodi: Erik Sommer 1994 At finde sig selv er at røbe sit skjul 5. Til kæmper bli´r de, der vil gribe det blå og finde sig i at bli´ fundet, og kende sig selv og hinanden; at råbe ”Her er jeg” og træde i sol dog større er du, som tør famle og nå - for før var du blindet og bundet! med hænderne over forstanden. Frit komme frem Fandt du en ven, som en ven mellem dem, ved du – kender kun dén der troede, du var forsvundet. sig selv, som ved af en anden.


Download ppt "At kende sig selv At kende sig selv er at finde et lys"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google