Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hellebjergsangen Tæt ved sø og skov og strand

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hellebjergsangen Tæt ved sø og skov og strand"— Præsentationens transcript:

1 Hellebjergsangen Tæt ved sø og skov og strand
Tekst: Ulla & Erik Kobbelgaard 1999 Melodi: Erik Kobbelgaard 1998 Tæt ved sø og skov og strand bor vi sammen med hinanden, kom fra hele Danmarks land for at leve tæt her på Bjerget. Vi lever og er for fællesskabet, sammenhold med kreativt liv. Masser af idræt – sund for sjæl og ånd og krop - her dyrker vi.

2 Hellebjergsangen Alle vegne syder liv, Spring i sale, bold på baner,
Tekst: Ulla & Erik Kobbelgaard 1999 Melodi: Erik Kobbelgaard 1998 Alle vegne syder liv, Spring i sale, bold på baner, Løbetur i skønt terræn, Efterbad lektioner på klassen. Vi lever og er for fællesskabet, sammenhold med kreativt liv. Masser af kampe – sund for sjæl og ånd og krop - her kæmper vi.

3 Hellebjergsangen Høre stærke andagtsord, synge meningsfyldte sange,
Tekst: Ulla & Erik Kobbelgaard 1999 Melodi: Erik Kobbelgaard 1998 Høre stærke andagtsord, synge meningsfyldte sange, finde svar på livet selv og fornemme glæden ved livet. Vi lever og er for fællesskabet, sammenhold med kreativt liv. Masser af sange – sund for sjæl og ånd og krop - her synger vi.

4 Hellebjergsangen Finde plads i flokken stor, dele alting med hinanden,
Tekst: Ulla & Erik Kobbelgaard 1999 Melodi: Erik Kobbelgaard 1998 Finde plads i flokken stor, dele alting med hinanden, tale alvor med en ven, drive gæk med glimtet i øjet. Vi lever og er for fællesskabet, sammenhold med kreativt liv. Masser af samvær – sund for sjæl og ånd og krop - her skaber vi.

5 Hellebjergsangen Ej blot troen på dig selv, men en tro på selve livet
Tekst: Ulla & Erik Kobbelgaard 1999 Melodi: Erik Kobbelgaard 1998 Ej blot troen på dig selv, men en tro på selve livet finder du på dette sted. Lev det ud, alt det du bli´r givet! Vi lever og er for fællesskabet, sammenhold med kreativt liv. Masser af ballast – sund for sjæl og ånd og krop - her samler vi.


Download ppt "Hellebjergsangen Tæt ved sø og skov og strand"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google