Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Undersøgelser for at finde et muligt slutdepot for det radioaktive affald fra Risø i 500 m´s dybde indenfor det danske landområde Borgermøde i Roskilde.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Undersøgelser for at finde et muligt slutdepot for det radioaktive affald fra Risø i 500 m´s dybde indenfor det danske landområde Borgermøde i Roskilde."— Præsentationens transcript:

1 Undersøgelser for at finde et muligt slutdepot for det radioaktive affald fra Risø i 500 m´s dybde indenfor det danske landområde Borgermøde i Roskilde juni 2018 Peter Gravesen

2 Geologiske forhold i 500 m´s dybde
Ler, lersten, skifer Grundfjeld

3 Hovedtræk af arbejdsopgaver
Udarbejdelse af projektbeskrivelse med plan for 5 år. Opstilling af kriterier. Etablering af proaktiv hjemmeside med links til UFM og DD. Indledende arkivopgaver: Analog seismik og borekerner m.m. Beskrivelse af klimaforhold herunder istidsprognoser, seismisk aktivitet m.m. Udpegning af et antal egnede områder. Kontakt og dialog med kommuner. Udpegning af to lokaliteter til videre arbejde.

4 Arbejdsopgaver - fortsat
Lokaliteter beskrives m.h.t. overfladegeologi, terræn, hydrogeologi. Dybde-seismik ved lokaliteterne. Dybe boringer, logging, prøveudtagning. Undersøgelse af prøvemateriale: alder, dannelse, kornstørrelse, kemi, mineralogi, hydrauliske tests, geotekniske tests. Databehandling, modellering. Rapporteringer.


Download ppt "Undersøgelser for at finde et muligt slutdepot for det radioaktive affald fra Risø i 500 m´s dybde indenfor det danske landområde Borgermøde i Roskilde."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google