Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hvor du sætter din fod Tekst: Jens Sejer Andersen 2001

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hvor du sætter din fod Tekst: Jens Sejer Andersen 2001"— Præsentationens transcript:

1 Hvor du sætter din fod Tekst: Jens Sejer Andersen 2001 Melodi: Sigurd Barrett 2001 Hvor du sætter din fod Når du åbner din hånd, drysser frø af de drømme ser du synlige spor du driver imod. af usynlige bånd. Ved de veje du finder, Du har fat i et stykke vil man snart plukke minder. af dit medmen´skes lykke. Om du flyver omkring Det kan føles som fnug eller står og slår rod, eller veje et ton: bli´r der spor af din fod. Det er lagt i din hånd.

2 Hvor du sætter din fod Vil du vugge dit skød, 4. Når du husker at le,
Tekst: Jens Sejer Andersen 2001 Melodi: Sigurd Barrett 2001 Vil du vugge dit skød, Når du husker at le, går du med i en dans lukker hovedet sig op som fra skabelsen lød. og gi´r lyset entré. Vores fremtid bli´r farvet Vi begriber med latter af den klang du har arvet. hvad logik ikke fatter. Det er slægternes rytme Det er li´som et kærtegn der rører dit kød, fra livets idé, med musik i dit skød. når du vover at le.

3 Hvor du sætter din fod Du er del af et os. 6. Fra din tå til din top
Tekst: Jens Sejer Andersen 2001 Melodi: Sigurd Barrett 2001 Du er del af et os Fra din tå til din top Der skal mere end én er du skabt i et stykke til at elske og slås. der ikke går op. Vil du yde dit bedste Hvad du gi´r til det fælles for dig selv og din næste, bli´r til mer´ end der tælles. må du vælge hver dag Det la´r tro, håb og kærlighed mellem tillid og trods: vokse og nå Er det mig eller os? fra din top til din tå.


Download ppt "Hvor du sætter din fod Tekst: Jens Sejer Andersen 2001"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google