Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Onsdag 13 kl Jens: velkomst PK og KH: kursusledelse

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Onsdag 13 kl Jens: velkomst PK og KH: kursusledelse"— Præsentationens transcript:

1 Velkommen til møde mellem de lokale formænd og hovedbestyrelsen Radisson Hotel H C Andersen Odense
Onsdag 13 kl Jens: velkomst PK og KH: kursusledelse Start bagfra i programmet: ”Lederforeningens repræsentantskab spiller en rolle..” Dette tema er ikke begrænset til fredag formiddag…. Sekretariatet har - i samarbejde med DLF’s kursuskontor - valgt at vægte 3 temaer og 1 princip (Danmarks smukkeste stavefejl!) Ledelse: kritik, krav og forventninger (Ole Harrit) foreningens ledelsessyn og ledelsespolitik (PK+fælles drøftelse) udfordringer for kommunale ledere (KL-Jesper Baltzer Amskov) Arbejdstidsaftaler: erfaringer med de eksisterende aftaler - læreraftalen og lederaftalen (DLF -Hans Henrik Olsen) Indsamling af ledererfaringer, forventninger og perspektiver til O’04 Lederforeningen: Status og strategiovervejelser (sekr+Anders Balle) FÆLLES DRØFTELSER og FÆLLES SAMVÆR(D)

2 Åbent landskab / Ulf Lundell,
Jeg kan bedst med åbne vidder nær ved havet vil jeg bo et par måneder om året for at sjælen kan få ro. Jeg er skabt til åbent landskab hvor vindene får fart. Hvor lærken hænger himmelhøjt og synger smukt og klart. Der brænder jeg min brændevin og sanker selv min krydderurt. Og drikker det med velbehag til sild og hjemmebag. Jeg er skabt til åbne vidder. Nær ved havet vil jeg bo. Onsdag 13 kl Jens: velkomst PK og KH: kursusledelse Start bagfra i programmet: ”Lederforeningens repræsentantskab spiller en rolle..” Dette tema er ikke begrænset til fredag formiddag…. Sekretariatet har - i samarbejde med DLF’s kursuskontor - valgt at vægte 3 temaer og 1 princip (Danmarks smukkeste stavefejl!) Ledelse: kritik, krav og forventninger (Ole Harrit) foreningens ledelsessyn og ledelsespolitik (PK+fælles drøftelse) udfordringer for kommunale ledere (KL-Jesper Baltzer Amskov) Arbejdstidsaftaler: erfaringer med de eksisterende aftaler - læreraftalen og lederaftalen (DLF -Hans Henrik Olsen) Indsamling af ledererfaringer, forventninger og perspektiver til O’04 Lederforeningen: Status og strategiovervejelser (sekr+Anders Balle) FÆLLES DRØFTELSER og FÆLLES SAMVÆR(D)

3 Jeg ka´ bedst med fred og frihed for både krop og sjæl Hvis du kommer fuld af stridslyst, så ser jeg helst din hæl. Jeg er skabt til skumringstimer og aftensbrisens sus. Med hanegal på afstand og med langt til næste hus. Men trods alt ikke længere end, at det kan ske en gang, at jeg sidder under stjernerne og hører fest og sang. Jeg ka´ bedst med fred og frihed for både krop og sjæl Onsdag 13 kl Jens: velkomst PK og KH: kursusledelse Start bagfra i programmet: ”Lederforeningens repræsentantskab spiller en rolle..” Dette tema er ikke begrænset til fredag formiddag…. Sekretariatet har - i samarbejde med DLF’s kursuskontor - valgt at vægte 3 temaer og 1 princip (Danmarks smukkeste stavefejl!) Ledelse: kritik, krav og forventninger (Ole Harrit) foreningens ledelsessyn og ledelsespolitik (PK+fælles drøftelse) udfordringer for kommunale ledere (KL-Jesper Baltzer Amskov) Arbejdstidsaftaler: erfaringer med de eksisterende aftaler - læreraftalen og lederaftalen (DLF -Hans Henrik Olsen) Indsamling af ledererfaringer, forventninger og perspektiver til O’04 Lederforeningen: Status og strategiovervejelser (sekr+Anders Balle) FÆLLES DRØFTELSER og FÆLLES SAMVÆR(D)

4 La´ mig høre bølgen bruse og mågens morgenskrig
La´ mig høre bølgen bruse og mågens morgenskrig. Og lytte til konkylier med havets sange i. Med det klare og det enkle er jeg på sikker grund. Når et ja er ja, og nej er nej og tvivlen holder mund. Så lægger jeg en krans af løv et sted, hvor runestene står som vidner om en tanke, der har holdt i tusind år. Lad mig høre bølgen bruse og mågens morgenskrig. Jeg ka´ bedst med åbne vidder. Nær ved havet vil jeg bo. Onsdag 13 kl Jens: velkomst PK og KH: kursusledelse Start bagfra i programmet: ”Lederforeningens repræsentantskab spiller en rolle..” Dette tema er ikke begrænset til fredag formiddag…. Sekretariatet har - i samarbejde med DLF’s kursuskontor - valgt at vægte 3 temaer og 1 princip (Danmarks smukkeste stavefejl!) Ledelse: kritik, krav og forventninger (Ole Harrit) foreningens ledelsessyn og ledelsespolitik (PK+fælles drøftelse) udfordringer for kommunale ledere (KL-Jesper Baltzer Amskov) Arbejdstidsaftaler: erfaringer med de eksisterende aftaler - læreraftalen og lederaftalen (DLF -Hans Henrik Olsen) Indsamling af ledererfaringer, forventninger og perspektiver til O’04 Lederforeningen: Status og strategiovervejelser (sekr+Anders Balle) FÆLLES DRØFTELSER og FÆLLES SAMVÆR(D)

5 Velkomst og oplæg til mødet Anders Balle
Onsdag 13 kl Jens: velkomst PK og KH: kursusledelse Start bagfra i programmet: ”Lederforeningens repræsentantskab spiller en rolle..” Dette tema er ikke begrænset til fredag formiddag…. Sekretariatet har - i samarbejde med DLF’s kursuskontor - valgt at vægte 3 temaer og 1 princip (Danmarks smukkeste stavefejl!) Ledelse: kritik, krav og forventninger (Ole Harrit) foreningens ledelsessyn og ledelsespolitik (PK+fælles drøftelse) udfordringer for kommunale ledere (KL-Jesper Baltzer Amskov) Arbejdstidsaftaler: erfaringer med de eksisterende aftaler - læreraftalen og lederaftalen (DLF -Hans Henrik Olsen) Indsamling af ledererfaringer, forventninger og perspektiver til O’04 Lederforeningen: Status og strategiovervejelser (sekr+Anders Balle) FÆLLES DRØFTELSER og FÆLLES SAMVÆR(D)

6 DAGSORDEN Velkomst Valg af ordstyrer: Kim Brøbech
Fremtidig organisation Oplæg / gruppedrøftelser: Claus Hjortdal Opgavefordeling Formandens rolle Lokale vedtægter Skoleleder-TR / Valg og vilkår Sammenhæng og samarbejde Organisationsuddannelse Ressourcer Foreningspolitisk dialog: Kort oplæg: Anders Balle Ordstyrer: Poul Krogstrup Onsdag 13 kl Jens: velkomst PK og KH: kursusledelse Start bagfra i programmet: ”Lederforeningens repræsentantskab spiller en rolle..” Dette tema er ikke begrænset til fredag formiddag…. Sekretariatet har - i samarbejde med DLF’s kursuskontor - valgt at vægte 3 temaer og 1 princip (Danmarks smukkeste stavefejl!) Ledelse: kritik, krav og forventninger (Ole Harrit) foreningens ledelsessyn og ledelsespolitik (PK+fælles drøftelse) udfordringer for kommunale ledere (KL-Jesper Baltzer Amskov) Arbejdstidsaftaler: erfaringer med de eksisterende aftaler - læreraftalen og lederaftalen (DLF -Hans Henrik Olsen) Indsamling af ledererfaringer, forventninger og perspektiver til O’04 Lederforeningen: Status og strategiovervejelser (sekr+Anders Balle) FÆLLES DRØFTELSER og FÆLLES SAMVÆR(D)

7 3. Fremtidig organisation
DAGSORDEN 3. Fremtidig organisation Oplæg: Claus Hjortdal Gruppedrøftelser Onsdag 13 kl Jens: velkomst PK og KH: kursusledelse Start bagfra i programmet: ”Lederforeningens repræsentantskab spiller en rolle..” Dette tema er ikke begrænset til fredag formiddag…. Sekretariatet har - i samarbejde med DLF’s kursuskontor - valgt at vægte 3 temaer og 1 princip (Danmarks smukkeste stavefejl!) Ledelse: kritik, krav og forventninger (Ole Harrit) foreningens ledelsessyn og ledelsespolitik (PK+fælles drøftelse) udfordringer for kommunale ledere (KL-Jesper Baltzer Amskov) Arbejdstidsaftaler: erfaringer med de eksisterende aftaler - læreraftalen og lederaftalen (DLF -Hans Henrik Olsen) Indsamling af ledererfaringer, forventninger og perspektiver til O’04 Lederforeningen: Status og strategiovervejelser (sekr+Anders Balle) FÆLLES DRØFTELSER og FÆLLES SAMVÆR(D)

8 4. Foreningspolitisk dialog
DAGSORDEN 4. Foreningspolitisk dialog Oplæg: Anders Balle Ordstyrer: Poul Krogstrup Onsdag 13 kl Jens: velkomst PK og KH: kursusledelse Start bagfra i programmet: ”Lederforeningens repræsentantskab spiller en rolle..” Dette tema er ikke begrænset til fredag formiddag…. Sekretariatet har - i samarbejde med DLF’s kursuskontor - valgt at vægte 3 temaer og 1 princip (Danmarks smukkeste stavefejl!) Ledelse: kritik, krav og forventninger (Ole Harrit) foreningens ledelsessyn og ledelsespolitik (PK+fælles drøftelse) udfordringer for kommunale ledere (KL-Jesper Baltzer Amskov) Arbejdstidsaftaler: erfaringer med de eksisterende aftaler - læreraftalen og lederaftalen (DLF -Hans Henrik Olsen) Indsamling af ledererfaringer, forventninger og perspektiver til O’04 Lederforeningen: Status og strategiovervejelser (sekr+Anders Balle) FÆLLES DRØFTELSER og FÆLLES SAMVÆR(D)

9


Download ppt "Onsdag 13 kl Jens: velkomst PK og KH: kursusledelse"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google