Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Masseeksperiment Masseeksperiment 2017 Program Velkommen Masseeksperimentet skoletoiletter Hvorfor er det vigtigt at sætte fokus på skoletoiletter?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Masseeksperiment Masseeksperiment 2017 Program Velkommen Masseeksperimentet skoletoiletter Hvorfor er det vigtigt at sætte fokus på skoletoiletter?"— Præsentationens transcript:

1

2 Masseeksperiment 2017

3 Program Velkommen Masseeksperimentet 2017 - skoletoiletter
Hvorfor er det vigtigt at sætte fokus på skoletoiletter? Masseeksperimentet og det undersøgende arbejde Match MX aktiviteter med det undersøgende arbejde – 5E-modellen PIP

4 Tema 2017: MIN NYE VERDEN

5

6 Verdens største undersøgelse af skoletoiletter
Laura Ørsted-Jordy og Lene Christensen Konsulenter, ASTRA København

7 Smagsprøve Eksempler på nogle af de spørgsmål, vi skal bruges for at kortlægge forholdene på de danske skoletoiletter.

8 Hvorfor er det vigtigt? Når eleverne holder sig for længe, har det konsekvenser for deres helbred. Søren Rittig, overlæge på Århus Universitetshospital er forskeren bag årets eksperiment. Han fortæller her, hvorfor det er vigtigt at sætte fokus på toiletforholdene på skolerne:

9

10 Det undersøgende arbejde og MX
Problemstilling Arbejdsspørgsmål Naturvidenskabelig arbejdsmetode (naturfagligt spørgsmål, hypotese, undersøgelsesdesign, resultater, konklusion og formidling)

11 5E-modellen Engage, explore, explain, elaborate, evaluate
Engagér (Minds On) Undersøg (undring, problemstilling, hypotese, undersøgelse, registrering, systematik) Forklar (kommunikation af viden og færdigheder, beskrive, forklare, argumentere) Udvid og bearbejd (videre arbejde, relatere, perspektivere) Evaluer (løbende og afsluttende evaluering, feedback)

12 Aktiviteter MX, supplerende aktiviteter, MX-kit jeres forslag?

13 Tak for nu…. Mød kollega med puljen på konferencen
Kom til oplæg om det nye Testoteket i morgen formiddag ASTRA Teamdage om det undersøgende arbejde forår 2017 Uddybende emne på astra.dk Hjælp os på værkstedet – hvad skal vi kalde lort?


Download ppt "Masseeksperiment Masseeksperiment 2017 Program Velkommen Masseeksperimentet skoletoiletter Hvorfor er det vigtigt at sætte fokus på skoletoiletter?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google