Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Nu vil vi sjunge og være glad 1, S1 Nu vil vi sjunge og være glad i Jesu Kristi navn! Guds Søn er født i Betlehems stad, os alle til glæde og gavn.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Nu vil vi sjunge og være glad 1, S1 Nu vil vi sjunge og være glad i Jesu Kristi navn! Guds Søn er født i Betlehems stad, os alle til glæde og gavn."— Præsentationens transcript:

1 Nu vil vi sjunge og være glad 1, S1 Nu vil vi sjunge og være glad i Jesu Kristi navn! Guds Søn er født i Betlehems stad, os alle til glæde og gavn.

2 Nu vil vi sjunge og være glad 2, S2 Han steg fra tronen i Himmerig og blev et barn på jord, for os han daled så nederlig, hans kærlighed var så stor.

3 Nu vil vi sjunge og være glad 3, S3 Han verden skabte til sit behag og styrer alt deri, han føder den liden fugl hver dag, som flyver i luften fri.

4 Nu vil vi sjunge og være glad 4, S4 Men ned han lagde sin guddoms-magt, en tjener vorder han, han os vil tjene, det er hans agt, og blive vor frelsermand.

5 Nu vil vi sjunge og være glad 5, S5 Han ligger nu ved sin moders bryst, så spæd i ringe bo, Guds engle ser på ham deres lyst, hvem ville ej være fro!

6 Nu vil vi sjunge og være glad 6, S6 Med os han bytter så underlig, Guds Søn, vor broder fin, vort kød og blod han tager på sig og skænker os guddom sin.

7 Nu vil vi sjunge og være glad 7, S7 En svend han bliver og herre jeg, som før var fattig træl, hans kærligheds dyb udgrundes ej og ikke hans rigdoms væld.

8 Nu vil vi sjunge og være glad 8, S8 O, han oplader på ny den dør til glædens Paradis, som længe for os stod lukket før, ham være lov, tak og pris!

9 Nu vil vi sjunge og være glad 9, S9 Ham vil vi synge vor julesang, og er den så kun svag, det er dog vort hjertes efterklang af englenes bud i dag. N. Hermann. Sthen. C. J. Brandt.

10 , S10


Download ppt "Nu vil vi sjunge og være glad 1, S1 Nu vil vi sjunge og være glad i Jesu Kristi navn! Guds Søn er født i Betlehems stad, os alle til glæde og gavn."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google