Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

”Den svære samtale”. Andre metaforer Den omsorgsfulde samtale Den udviklende samtale Den nødvendige samtale Den faglige samtale.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "”Den svære samtale”. Andre metaforer Den omsorgsfulde samtale Den udviklende samtale Den nødvendige samtale Den faglige samtale."— Præsentationens transcript:

1 ”Den svære samtale”

2 Andre metaforer Den omsorgsfulde samtale Den udviklende samtale Den nødvendige samtale Den faglige samtale

3 Person vs. jobfunktion Hygiejne: Du lugter, og det er ulækkert (personligt) I den her funktion er det vigtigt, at man ikke lugter af sved, fordi….. (jobfunktion) Løsningsfokuseret Har du penge til vask? Har du tid til bad? Gad vide, hvad det handler om? Medicin, tid, vane? Hvad skal der til? Hvad plejer du at gøre?

4 Person vs. jobfunktion Alkohol Har du drukket? – vi vil ikke have en alkoholiker ansat (personligt) I det her arbejde dur det ikke, at…. (jobfunktion) Løsningsfokuseret Hvordan kan du tilrettelægge dit alkoholforbrug, så du kan være ædru på jobbet? Hvad har du brug for hjælp til? Hvad kan vi gøre? Hvordan kan vi tilrettelægge jobbet, som der er mindst mulig risiko for, at du falder i?

5 Person vs. Jobfunktion Psykisk sygdom Hvad fejler du og hvorfor? (personligt) Hvad er vigtigt for mig at vide om din sygdom ift. at du kan fungere her på arbejdspladsen (funktion)? Løsningsfokuseret Hvordan håndterer du din sygdom Hvad kan vi gøre?


Download ppt "”Den svære samtale”. Andre metaforer Den omsorgsfulde samtale Den udviklende samtale Den nødvendige samtale Den faglige samtale."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google