Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Lavet af Sander Kringelbach og Nikolaj Svennum

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Lavet af Sander Kringelbach og Nikolaj Svennum"— Præsentationens transcript:

1 Lavet af Sander Kringelbach og Nikolaj Svennum
Arkimedes Lavet af Sander Kringelbach og Nikolaj Svennum

2 Fact Han blev sendt til Alexandria , Egypten for at modtage sin uddannelse . Hans store interesser udover matematik og videnskab inkluderet politik, poesi , astronomi , kunst, militær taktik og musik . Arkimedes liv Dette er det spørgsmål, dit eksperiment besvarer Hvordan han levede, hvor han levede og hvornår han levede.

3 Arkimedes blev født ca. 287 år f. kr og døde ca. 212 år f. kr
Arkimedes blev født ca. 287 år f.kr og døde ca. 212 år f.kr. Arkimedes boede i byen Syrakus i Sicilien. Arkimedes voksede op og blev en græsk matematiker, astronom, filosofi, fysiker og ingeniør. En dag sagde Arkimedes de berømte ord ”forstyr ikke mine cirkler”. Det fik ham dræbt af en soldat... sørgeligt. Arkimedes havde en familie. Hans far hed Fidias og han var astronom. Det var det eneste familie han havde... sørgeligt. Hans periode er ukendt. Fact Archimedes voksede op til at være en stor videnskabsmand under vejledning af to af de største lærde og matematikere af den tid , Conon Samos og Eratosthenes fra Kyrene .

4 Forskning Arkimedes lov Arkimedes skrue Arkimedes palimpsest
Opsummer din forskning i tre til fem punkter.

5 Arkimedes lov Arkimedes lov siger at: Et hvert objekt, helt eller delvist nedsunket i en væske, bliver påvirket af en opdrift, lig den vægt af væsken forskudt af objektet — Archimedes Arkimedes skrue Arkimedes opfandt bl.a "Arkimedes´ skrue eller segl", et redskab til at løfte vand og andre stoffer. Arkimedes palimsest Palimsest er et stykke pergament, som man har forsøgt at genbruge ved at vaske og skrabe teksten af

6 Fastlæg hypotesen, før du påbegynder eksperimentet
Fastlæg hypotesen, før du påbegynder eksperimentet. Den skal være dit mest kvalificerede gæt ud fra din forskning. Uden ham ville vi ikke have skibe osv. Hans lov gjorde så vi vidste om ting kunne flyde. Jep...

7 Eureka! Arkimedes var kendt for at løbe nøgen rundt i gaderne i syrakus og råbe Eureka som betyder: "jeg har det!"

8 Konklusion Eureka! Nu ved du en herre masse om Arkimedes og hans opdagelser. Så gå ud i verden og gør som Jesus, og spred budskabet eller lad vær' vi er da lige glade. Vent nej det er vi ikke. Plz.

9 Lavet af Sander og Nikolaj
Et lille lån På en million dollars? ARKIMEDES = LIFE STOP MED AT TÆNKE!!! NU!!! Be Afraid!!!


Download ppt "Lavet af Sander Kringelbach og Nikolaj Svennum"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google