Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Stormen på bastillen. I 1700 tallet var der en stor fattigdom nede i Frankrig og folket vendte sig mod deres konge Ludvig den 16. han levede i luksus.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Stormen på bastillen. I 1700 tallet var der en stor fattigdom nede i Frankrig og folket vendte sig mod deres konge Ludvig den 16. han levede i luksus."— Præsentationens transcript:

1 Stormen på bastillen

2 I 1700 tallet var der en stor fattigdom nede i Frankrig og folket vendte sig mod deres konge Ludvig den 16. han levede i luksus. Der opstod kampe mod de kongelige soldater i parises gader Det var startskuddet til den franske revolution Folket fik bastillen under kontrol med hjælp for nogle soldater der også havde vendt ryggen til deres konge. De slog flere soldater ihjel og kommandanten hvis hoved blev sat på et spyd og bårede rundt i paris Slaget forgik ved et fængsel nede i Frankrig hvor en gruppe oprørere stod uden for portene til bastillen de blev utålmodige stormede de portene og løb ind i fængslet Så begyndte folket og soldater at skyde på hinanden

3 Stormen på bastillen har gjort at du lever frit og stadig ikke lever på samme måde som I 1700 tallet Hvor du levede under kongen der bestemmer vi videste at vi ikke ville leve sådan mere


Download ppt "Stormen på bastillen. I 1700 tallet var der en stor fattigdom nede i Frankrig og folket vendte sig mod deres konge Ludvig den 16. han levede i luksus."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google