Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Erfagruppen Epos Bolig Genberegning Tirsdag, den 6. marts 2012.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Erfagruppen Epos Bolig Genberegning Tirsdag, den 6. marts 2012."— Præsentationens transcript:

1 Erfagruppen Epos Bolig Genberegning Tirsdag, den 6. marts 2012

2 Genberegning Oplægget fra Dan-Ejendomme til genberegning var: – Ændring af overenskomst eller individuelle satser. – Ændring af arbejdstid. – Ændring af pensionssatser – Ændring af fri bil og multimedie (nu fri telefon mm.). – Tilbageførsel af ferie. – Tilbageførsel af feriefri. – Medarbejder ansat i tidligere måned, ej lønbehandlet. – Organisatoriske ændringer herunder kontering. – Ændring af lønfordeling. – Ændring af faggruppe.

3 Genberegning Løsningen blev: – Meget stor, en fordobling af aktive lønarter ca. 130 til 260 lønarter. – Historik på flere formularer. – En generel startdato, hvortil vi hver gang regner tilbage til f.eks. 01.10.2011 – En startdato på medarbejder, som overstyrer, hvis vi ikke vil helt tilbage til 01.10.2011 på visse medarbejdere. – Kontering på faktiske afdelinger, når disse er blevet ændret, med angivelse af at vi har en ompostering.

4 Genberegning Løsningen blev: (fortsat) – Kontering af reguleringer med angivelse af ”reg” i bogføringsteksten. – Angivelse af periode ud for de genberegnede lønarter, så alle kan se hvor langt tilbage ændringerne er blevet beregnet. – Alle felter med historik kan genberegnes, også skat.

5 Genberegning

6

7

8

9 Hvad sker der? – Ved ændring af månedsløn, faste tillæg og andre løndele tilbage i tiden, reguleres f.eks. udbetalt overtid i indeværende lønperiode, lige som fritvalg, pension mv. også vil blive reguleret. – Ændring af pensionssatser vil også give en ændring i AM- bidrag og skat. – Hvis en medarbejder ansat i sidste måned ikke er medtaget i lønbehandlingen, beregnes løn og feriedage på samme måde som i den almindelige lønkørsel. – Alle resultater vises pr. lønart pr. måned nederst på lønsedlen.

10 Genberegning Hvad sker der? (fortsat) – Den samlede nettoløn overføres i et beløb, men på lønsedlen vises nettoløn både for denne periode og for tidligere perioder samt den samlede nettoløn. – Organisatoriske ændringer og ændring af lønfordeling påvirker primært lønkonteringen. Her flyttes omkostningen f.eks. fra en afdeling til en anden i indeværende måned med angivelse af, at posten er en ompostering.

11 Genberegning


Download ppt "Erfagruppen Epos Bolig Genberegning Tirsdag, den 6. marts 2012."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google