Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

... Hvis du sender det til (mindst ) 2 venner... Får du 3 år med masser af held!!! ***

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "... Hvis du sender det til (mindst ) 2 venner... Får du 3 år med masser af held!!! ***"— Præsentationens transcript:

1 ... Hvis du sender det til (mindst ) 2 venner... Får du 3 år med masser af held!!! ***

2 Vidste du at dem der fremstår som virkelige stærke, I virkeligheden er de meste svage og følsomme? Vidste du at dem der bruger Deres tid på at beskytte andre, virkelig mangler en til at beskytte dem?

3 Vidste du at de tre ting, der er sværest at sige er: Jeg elsker dig.Jeg elsker dig. Undskyld.Undskyld. Hjælp migHjælp mig

4 Vidste du at dem der klæder sig I rødt har mere tiltro til sig selv? Vidste du at dem der klæder sig I gult, nyder Deres egen skønhed?

5 Vidste du at dem der klæder sig I sort, har brug for din hjælp og forståelse? Vidste du at når du hjælper nogen, kommer det dobbelt tilbage?

6 Vidste du at det er mennere at skrive til nogen hvad du føler, end det er at sige det direkte op I Deres ansigt? Men vidste du at det har større værdi at sige det direkte til Deres ansigt? Vidste du at hvis du beder om noget med tilid, bliver dine ønsker hørt?

7 Vidste du at du kan få dine drømme til at gå i opfyldelse, hvis du beder om det med tilid, så som at blive forelsket, blive rig, forblive rask. Du vil du blive overrasket over hvad du I virkeligheden selv kan bestemme.

8 Men tro ikke på alt hvad jeg fortæller dig, før du har prøvet det selv. Hvis du kender én som har brug for noget af det jeg har fortalt om, og du ved at du kan hjælpe, så prøv og hjælp og du vil opdage at du får dobbelt tilbage.

9 Idag er VENSKABS stafetten hos dig, send den videre til dem der virkelig er dine venner. (inklusiv mig, hvis jeg er en af dem). Men husk: Få det ikke dårligt, hvis ingen sender den tilbage til dig.

10

11 Ok, dette er hvad du må gøre: Send denne til alle dine VENNER Men du skal gøre det inden der er gået en time fra du åbnede denne mail

12 Nu... Ønsk 1 ting!!!!!! Gør det nu, Det er din sidste chance!!

13 Jeg håber at du ønskede noget, Send derefter denne mail til: 1 person~ dit ønske vil gå I opfyldelse I løbet af et år 3 personer~6 måneder 5 personer~ 3 måneder 6 personer~ 1 måned 7 personer~ 2 uger 8 personser~ 1 uge 9 personer~ 5 dage 10 personer~ 3 dage 12 personer~ 2 dage 15 personer~ 1 dag 20 personer~ 3 timer

14


Download ppt "... Hvis du sender det til (mindst ) 2 venner... Får du 3 år med masser af held!!! ***"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google